Celebklub

Mi köti össze Szabados Ágit és Tom Hankset?

rtl.hurtl.hu

2018. január 5. 9:50

Mivel a Híradó műsorvezetője imádja az irodalmat, most összegyűjtötte rajongóinak 2017 legnagyobb könyvélményeit! Na de mégis mi a közös benne és a világhírű színészben?

Ági a tavalyi év elején indította útjára a Nincs Időm Olvasni kihívást, amiben 12 hónap alatt 12 regényt kellett elolvasniuk a könyvrajongóknak különböző témák szerint: egy könyv, amit megfilmesítettek, egy könyv, ami a borítója alapján tetszett meg, vagy egy könyv, aminek az első mondata fogott meg.

Na de lássuk, Ági szívét melyik regények ejtették rabul!

1.Márai Sándor: Az igazi

A műsorvezetőnek ez a könyv volt a legnagyobb olvasmányélménye az elmúlt évben, és meg is fogadta, hogy úton-útfélen reklámozni fogja a huszadik századi író alkotását. A cím mindent elmond, és fel is teszi a nagy kérdést: vajon létezik-e igazi?

2. Capote: Hidegvérrel

A műsorvezető már egyetemista kora óta halogatja ezt a klasszikust, ami állítása szerint már nem csak Tom Hanks, hanem az ő személyes kedvence is lett. Ági három szóval méltatta a regényt: „izgalmas, letehetetlen, magával ragadó”.

 

 

3. Boris Vian: Tajtékos napok

Ági „fahéjillatú” jelzővel illeti a regényt, és mivel anno már igazán vágyott egy szerelmi történetre, ez a könyv minden vágyát kielégítette. Szerinte zseniális, de nem árt vigyázni, ugyanis könnyen beszippantja az embert.

Továbbá Boris Vian és Anna Gavalda alkotásai is helyet kaptak a TOP5ben, amik szintén levették a lábáról a csodaszép műsorvezetőt. Te olvastad már őket?

Egyébként az óriási népszerűségnek köszönhetően Ági 2018-ban is elindította a kihívását, ahova most sem késő csatlakoznod. Sőt, még az is lehet, hogy a műsorvezető idén szintén megrendezi a nagysikerű találkozót!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabados ági#tom hanks#irodalom#olvasás#könyv#top5#kedvenc

Címlapról ajánljuk