Celebklub

Lilu és a „Keresem a családom!” stábja New Yorkban ragadt!

rtl.hurtl.hu

2018. január 5. 7:30

Az óriási hóvihar szinte csapdába ejtette a doku-reality készítőit, és egyelőre úgy néz ki, nem tudnak mit tenni, várakoznak a nagyvárosban.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy a nagysikerű családegyesítő sorozat folytatódik. A stáb már javában forgatja a negyedik évad részeit, mely - mint az évek során mindig - rengeteg utazással jár. Mondhatni, Liluék szinte körbejárták már a Földet, hogy megtalálják az éppen keresett személyt.

A stáb jelenleg New Yorkban van, és épp el is indultak az egyik forgatási helyszínre a keresőhöz, amikor az autópályán ragadtak.

A maroknyi csapat hatalmas hóviharba keveredett és nem tudtak mit tenni, vissza kellett menniük a szállodába. Lilu személyesen üzent a Keresem a családom! közösségi oldalán, melyben elmondta, hogy az időjárás miatt lezárták az utakat, bezárták az iskolákat, a szélsőséges időjárásnak kitéve várakozásra kényszerülnek, ami azért gond, mert mindig nagyon rövidek a külföldi forgatások és koncentrált a program, így kérdéses, hogyan készülnek el...

Drukkolunk a stábnak, és reméljük, minél hamarabb kiszabadulnak a hó fogságából! 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#utazás#munka#családegyesítés#forgatás#lilu#Keresem a családom#doku-reality#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk