Celebklub

Jön az új Justin Timberlake album!

rtl.hurtl.hu

2018. január 3. 10:25

A zenész 5 év után új lemezzel tér vissza, a bejelentésben ráadásul még felesége, Jessica Biel és kisfia is besegített neki. Kíváncsi vagy, mire számíthatunk tőle? Kaptunk egy kis ízelítőt.

A Man of the Woods nevet viselő albumra szerencsére már nem kell sokat várnunk, hiszen február másodikán már mindannyian az új JT dalokra pöröghetünk. A bejelentő videót nézve azonban eléggé elgondolkodtunk: ezek a dalok valószínűleg teljesen más hangulatot árasztanak majd. A zenész is bevallotta, hogy a családja ihlette leginkább ezeket a számokat:

„Ezt a lemezt a kisfiám, a feleségem és a családom inspirálták a leginkább. Az eddig írt összes zeném közül, ez a legszemélyesebb.” – mondja a videóban.


Ezt az állítását még inkább alátámasztja, hogy Jessica Biel is feltűnik a képeken – amint Justin csókot lehel az arcára –, sőt kisfia is felvillan egy pillanatra, amint a zenész a karjaiban tartja.

Ahogyan a rövid kedvcsinálót nézitek, érdemes koncentrálni a háttérben felsejlő zenékre is, hiszen ezek mind-mind rövid kis foszlányok a hamarosan debütáló dalokból. Az akusztikus hangzás és az oldschool világ irányába indult most el az énekes, és úgy tűnik, félreteszi egy kicsit a macsós dance számokat.

Persze, ha hihetünk Pharell Williams-nek – és miért ne hinnénk –, igazi slágerek rejtőznek ezen az összeállításon is!

Ami a februári „premiernél” is jobb hír, hogy az első dalt már most pénteken megkapjuk! Úgyhogy készüljetek Timberlake rajongók!

Ráadásul nem is időzíthették volna jobb időpontra az album megjelenését, hiszen két napra rá a zenész felel majd a Super Bowl nézőiért is, hiszen rábízták az idei „halftime show-t”! Mi már most tudjuk: tutira ez lesz minden idők legmenőbb mini koncertje!


Forrás: Rolling Stone

#Celebklub#RTL Klub#rtl#justin timberlake#jessica biel#pharell williams#album#premier#visszatérés#super bowl

Címlapról ajánljuk