Celebklub

Karácsonyozz úgy, mint a sztárok!

rtl.hurtl.hu

2017. december 20. 10:45

Milyen trendeket kövessünk? Milyen legyen a fa? Hogyan csomagoljuk be az ajándékokat? Vagy éppen magunkat, egy-egy ünnepi fotóhoz? Iszak Eszti, Dukai Regina és a Reggeliben Peller Annáék is felfedték az idei stratégiájukat.

Az egész világ karácsony lázban ég, mindenki nekilendült az ajándékvásárlásnak, valószínűleg olyanok is akadnak, akik már a sütés-főzésnek is nekikezdtek, és persze lábon kihordtunk nem egy szívinfarktust az óriási rohanásban.

Azonban a káoszban is felmerül a kérdés: mennyire legyünk divatosak? Persze ez még több rejtélyt vet fel, hiszen minden évben újabb és újabb karácsonyfa trendek ütik fel a fejüket. Nemcsak a fák színe változó, a díszek közül is egyre nehezebb válogatni, annyi félét találunk a boltok polcain.

 

A post shared by Regina Dukai (@reginadukai) on


Az tuti, hogy Dukai Regina – aki a karácsony legnagyobb rajongója – a hagyományos, klasszikus színekre esküszik. Nála mindennek passzolnia kell egymáshoz: fának, csomagolásnak és embernek egyaránt.

Iszak Eszti már visszafogottabban kezeli az ünnepeket, azonban még nála is központi kérdés, hogy milyen színű gömbökkel díszítse fel a fát. Kíváncsi vagy, hogy idén mi lesz az ő színe?

Akkor nézd meg itt a Fókusz riportját, ahol ötleteket is gyűjthetsz az idei trendek alapján:

Az ünnepekhez viszont hozzátartozik maga a család is. Emberek, rokonok jönnek-mennek, mindenki csinosba vágja magát, repülnek a fotók, tömjük a hasunkat. A Reggeliben azonban előjött egy régóta megoldatlan probléma: hogyan készítsünk „nem ciki” karácsonyi fotókat?

Szerencsére egy profi is segített nekik ebben a problémában: Debreczeni Zita, fotós Törőcsik Dani segítségével próbálta meg prezentálni, hogyan is kellene véghez vinni egy ilyen fotósorozatot.

Tanácstalan vagy ebben a kérdésben? Akkor tarts te is Zitáékkal:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#karácsony#trend#divat#dukai regina#iszak eszter#peller anna#kovács dóra#törőcsik dani#debreczeni zita

Címlapról ajánljuk