Celebklub

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

rtl.hurtl.hu

2017. december 14. 13:39

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

Nádai Anikó és Nyári Dia öt tetoválással büszkélkedhet, Kiss Ramóna pedig csupán egyetlen tetkóval visel kevesebbet. Ami Erdős Violát illeti: az X-Faktor üdvöskéje meg sem tudja számolni varratait, hiszen folyamatosan újítja, és bővíti őket. Az énekesnő már gyermekkorában eldöntötte, hogy neki annyi tetkója lesz, amennyi csak elfér a testén.

 


Rami éveken át vacillált, hogy varrattasson-e vagy sem, hiszen színésznőként fontosnak tartja, hogy semmi se vonja el a közönség figyelmét a darabról és a játékáról. Végül mégis bevállalta, és egy percig sem bánta meg. A műsorvezető a kiskutyája nevét, és egy szívecskét is magán visel, idén pedig az egyik legfontosabb tetoválással gyarapodott a gyűjteménye: az eljegyzése után a szíve alatt a párja mezének a száma, a 66-os található.

 

 

A Barátok közt Hannája is óvatos volt az elsőnél. Tizenhat éves volt, amikor saját keresztneve kezdőbetűjét, egy D betűt varratott a bokájára. A színésznő véleménye szerint ebből akár vőlegénye, Dani neve is kikerekedhet majd.

 

 

Törőcsik Dani évek óta dolgozik a szakmában, és úgy gondolja, teljesen más okokból választanak mintát a lányok és a fiúk. Míg férfifronton a trendek a fontosabbak, addig a gyengébbik nemet az érzelmek vezetik a tetováló szalonba.

Lesd meg te is a Story Extra riportját, ahol bár Rami 66-os tetkóját sajnos nem tudjátok szemügyre venni, Anikó legfrissebb tetoválásába bekukkanthattok:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#lékai-kiss ramóna#nyári dia#erdős viola#törőcsik dani#tetoválás#minta#trendek#divat

Címlapról ajánljuk