Celebklub

Nádai Anikó és Aurelio bevallották: együtt vannak!

rtl.hurtl.hu

2017. december 8. 14:06

Sokakat meglephettek a bejelentésükkel, azonban a páros ezzel nem foglalkozik. Most először meséltek a kapcsolatukról és a sorsfordító helyzetről, ami összehozta őket.

„Rengeteg ember meg fog ezen lepődni, meg rengeteg támadást fogunk kapni… akik szeretnek minket, azoknak nem tudunk csalódást okozni azzal, hogy boldogok vagyunk.” – mesélte Anikó.


Sokakat meglephetett a hír, hogy Aurelio és Nádai Anikó egy párt alkotnak, azonban ők egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy mit gondolnak róluk mások, hiszen nagyon boldogok együtt. Persze, volt idő, amikor nem kedvelték egymást: Aureliót például kifejezetten zavarta, hogy Anikó volt az első bajai, aki bekerült a ValóVilágba, és nem ő.

„Nagyon irigy voltam rá, mert ő bekerült oda, ahova én szerettem volna.” – mondta Aurelio.


Ez az érzés azonban most már egyáltalán nincs így, hiszen Anikó azóta a szíve csücske lett.

Korábban tudtak egymásról, de akkor figyeltek fel jobban a másikra, amikor elkezdtek együtt dolgozni az Anikó Showban, a mélyebb érzések pedig egy baleset után jöttek elő: Aurelio ott volt Anikó mellett, amikor a műsorvezető édesanyja balesetet szenvedett.

A VV győztes körül sok lány megfordult már az élete során, mégis Anikó az első igazi nő, akit eleinte – sőt néha még most is – nagy falatnak érez. Anikó pedig teljesen mást lát a fiúban, mint amit Aurelio a nézőknek mutat. Az érzelmi intelligenciájával teljesen levette őt a lábáról.

Kíváncsi vagy, hogyan meséltek kapcsolatukról a Fókusz riporterének? Itt megnézheted a videót:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#aurelio#kapcsolat#vallomás#bejelentés#Fókusz

Címlapról ajánljuk