Celebklub

Lola mégsem lesz menyasszony?

rtl.hurtl.hu

2017. december 1. 12:53

Lola kapcsolata az elmúlt években sem volt zökkenőmentes, és bár Bencével többször is mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a szerelmüket, most végleg a szakítás mellett döntöttek.

Az énekesnő és rendező barátja már több mint 4 éve voltak együtt, és annak ellenére, hogy kapcsolatuk alatt több nehézséggel is meg kellett birkózniuk, Bence tavaly meg is kérte Lola kezét. A fiatalok már az esküvőt tervezték, amikor szakítottak, de később be kellett látniuk, hogy képtelenek egymás nélkül élni.

Sajnos viszont második próbálkozásra sem teljesedett be a románc, és hiába is fogadták meg, hogy másodszorra mindent jobban csinálnak, most mégis úgy érezték, így már nincs értelme folytatni.

 

A post shared by L O L A (@lolamusicofficial) on

Lola és Bence azonban nem égethetnek fel minden hidat maguk mögött, hiszen együtt is dolgoznak, ráadásul az énekesnő új videoklipjét is volt párja rendezi. De vajon hogyan fognak ezután együttműködni?

„Együtt dolgozni nagyon jól tudunk, úgyhogy azzal szerintem nem lesz probléma, de nagyon nehéz megszokni azt, hogy már más a viszony. De szerintem ez sem tart már sokáig.” – mondta Lola a StoryExtrának.
 

Nézd meg te is az énekesnővel készült riportot, amiben Lola őszintén mesél érzelmeiről:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#lola#szerelem#szakítás

Címlapról ajánljuk