Celebklub

Nem fogod elhinni, hogy mivel lepte meg Aurelio a dzsungelbe készülő Pumped Gabót!

rtl.hurtl.hu

2017. november 23. 12:50

Hamarosan kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! A dzsungelre Aurelio készítette fel Pumped Gabót, aki egy nem mindennapi ajándékot kapott barátjától!

Mit kapott Aureliótól Gabó?

Erdei Zsolt levetett fürdőnadrágját!

"Gyerekek, ez a fürdőgatya már egyszer megjárta az Afrika dzsungelt! Erdei Zsolté volt, ő Aurelio báttyának adta, most pedig velem jön a dzsungelbe, vissza Afrikába!"- kommentelte a képhez Pumped.

 

A post shared by @pumped_gabo on


Aurelio a közösségi oldalán keresztül is üzent haverjának: "Welcome to the Jungle! Sok sikert, Cimbi! Ha nem bírod, utánad megyek."

Gabó a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján elmondta, hogy bár őt tartja mindenki a leggyengébb láncszemnek, ő egy "kemény csávó". Ugyanakkor elismerte:

"Ez egy hatalmas nagy kihívás és megpróbáltatás lesz nekem."
 

A gyúrós srác beismerte, hogy kicsit fél a zord időjárástól, de azért visz egy kis napolajat is magával, hátha tud napozni.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi fog neki a legjobban hiányozni, hogyan fogja megoldani a tisztálkodást, valamint a gyúrást, és mit szól a többi dzsungellakóhoz, nézd meg extra videónkat!

Forrás: Instagram

#Celebklub#rtl#RTL Klub#pumped gabo#aurelio#dzsungel#Celeb vagyok, ments ki innen!#fürdőnadrág#erdei zsolt#ajándék#meglepetés

Címlapról ajánljuk