Celebklub

Adam Levin pucér képétől hangos az internet!

rtl.hurtl.hu

2017. november 22. 14:39

Az énekes felesége a minap osztotta meg követőivel az ultracuki képet, amin Levin és a 13 hónapos kislánya kézenfogva „meztelenkedik” a lakásban.

Behati Prinsloo fényképe futótűzként terjed a világhálón, de a női reményeket eloszlatva a Victoria’s Secret szupermodell egy furfangos csellel takarta ki a képet, ugyanis egy-egy érett őszibarack virít a családtagok tomporán:


A kiscsalád egyébként hamarosan új lurkóval bővül, hiszen a sztárházaspár a második babájukat várja, és már az is kiderült, hogy Dusty Rose egy kishúggal lesz gazdagabb. Viszont hazai fronton sem maradunk cukiság nélkül, hiszen Csobot Adél is lencsevégre kapta Bencét és kisfiát, akik éppen sziesztájukat töltötték a pokróc alatt:
 

 

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot) on


Az idilli apa-fia pillanat után sem kell sokáig szem elől tévesztenünk Bencét, aki a 2017-es X-Faktor fináléjában is visszatér, hiszen Kiss Ramóna már a dzsungel mélyén vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadát.

Adélt pedig a 2017-es Comet műsorvezetőjeként láthatjuk hamarosan Bence oldalán, ahol a nagyszabású fellépők mellett az is kiderül, hogy kik lesznek az idei év nyertesei!

„Eddig ugye csak az életben voltunk, meg otthon voltunk társak, de most meg a színpadon is. Bár már vezettünk anno műsort anno, de ez most egészen más lesz, úgyhogy izgatottan várom!” – mondta Adél a Comet sajtótájékoztatón.
 

Te szavaztál már a kedvenceidre a Cometen? Ha megtetted, akkor lesd meg a Fókusz riportját az X-Faktor finalistáiról is:
 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#adam levine#instagram#csobot adél#istenes bence

Címlapról ajánljuk