Celebklub

Visszaemlékezéssel ünnepeljük a Válótársak sztárjának születésnapját

rtl.hurtl.hu

2017. november 16. 12:50

A Jászai Mari-díjas Scherer Péter november 16-án ünnepli 56. születésnapját. A jeles nap alkalmából összegyűjtöttük Jakab Dávid néhány emlékezetes pillanatát a Válótársakból, mi így kívánunk boldog születésnapot a színésznek!

Emlékszel még, amikor Dávid az első évadban indián jelmezben próbált bejutni a Tamarával közös otthonukba? És amikor szívbénulás következtében összeesett? Öröm az ürömben, hogy így ismerkedett meg Szatmári Dalmával, aki aztán teljesen megbabonázta őt!

Következzenek az első évad legemlékezetesebb jelenetei!

Az egyik kedvenc pillanatunk volt a második évadban, amikor Dávid közölte Tamarával, hogy többé nem szeretne vele lefeküdni, mert hűséget ígért Dalmának. Nézd meg, hogyan állt bosszút a szőke bombázó a volt férjén:

Egy másik felejthetetlen jelenet volt, amikor Dávid áthívta magához Dalmát, hogy egy magasabb szintre emeljék kapcsolatukat, azonban az este nem éppen úgy sült el, ahogy arra a férfi számított, így a reggelt egy jó nagy adag zsebkendő társaságában az ágyban töltötte...

Már nem kell sokat várni, és képernyőre kerül a Válótársak harmadik évada. A Story Extra stábja a sorozat színészeit faggatta az új epizódokról, így egy-két kulisszatitkot is sikerült kideríteni!

Scherer Péter, aki már számtalan szakmai díjat tudhat magáénak, idén a legjobb színész kategóriában lett jelölve a Comet díjátadón. Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

A színész a Comet sajtótájékoztatóján mesélt nekünk a közönségdíjak pozitívumairól, a közelgő előadásairól, valamint a Válótársak folytatásáról!

Lesd meg vele készült interjúnkat!

Ha pedig még több Válótársak jelenetet szeretnél visszanézni, kattints ide!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#scherer péter#jakab dávid#születésnap#ünnep#Válótársak#sorozat#best of#bestof#emlékezetes#vicces#legjobb#pillanat#jelenet#comet#jelölés#jelölt#színész#díjátadó

Címlapról ajánljuk