Celebklub

Vajon ki a legcukibb sztárszülő?

rtl.hurtl.hu

2017. november 14. 14:20

Kiss Ádám az utazásain andalog kisslányával, Istenes Bencéék vlogban örökítik meg a legédesebb és legkimerítőbb pillanatokat, sőt Nádai Anikó és Sebestyén Balázs se rejti véka alá a gyereknevelés titkait.

A Fókuszban nemrég Sebestyén Balázs, Istenes Bence és Nádai Anikó meséltek egy kicsit a szülői létről. Milyen érzés az, amikor az ember hajnali kettőkor egy üvöltő kicsivel áll az ágy mellett, mégis, semmit sem tud tenni. Vagy amikor a korai kelés, a nyúzottság és az állandó figyelem miatt érzi magát fáradtnak a szülő. Sőt, Anikó azt is elmondta: ilyenkor előfordul, hogy a felnőttek megfeledkeznek magukról, hiszen az a legutolsó, hogy egy picit kényeztessék magukat.

A műsorvezetők azonban a nyúzott énjüket sem szégyellik, nem egy fotón vagy videóbejegyzésben megörökítették már a vicces, mégis néha nyűgösebb hétköznapokat.

Hogy ezek a kínok mennyire keresztezik például Kiss Ádám mindennapjait, arról sok mindent nem tudhatnak a rajongók, viszont jobban járunk, ha megfogadjuk Sebestyén Balázs szavait: ha Ádám azt állítaná, hogy minden éjszakát átalszik a kicsi, akkor hazudik.

Mindenesetre, a kicsi Olivia már most beutazza apukájával a világot, hiszen legutóbb az Egyesült Államokban, azon belül is a Malibu strandon andalogtak kicsit a „szerelmesek”.

 

O&O ❤️ #olivia #mylove #pacificocean #malibu #california #mydoughter #mik #ighungary #kissadam

A post shared by kissadam (@kissadaminsta) on

Hogy ezek a közös nyaralások egy gyerekkel mennyire lehetnek pihentetőek? Ha Ádám fotóit nézzük, akkor a válaszunk biztosan igen lenne, mégis a hétfő esti Showder Klubban Tóth Edu elejtette ezzel kapcsolatban a nagy igazságot: ugyanolyan nyaralni, mintha otthon lennének, csak sokkal drágább, és mindenki utálja őket a környezetükben.

Ezek után vonjuk le a következtetést…

De a lényeg mégis az – ahogyan a Fókusz riportjából is kiderült –, a picikért megéri több évet is öregedni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sok-sok emlék és édes kép, amit megosztanak a sztárok, és nem, ezek nem azok a fotók, ahol minden szép és jó, ezek azok a képek, ahol a fáradtság ugyanúgy megfér a boldogság mellett.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#kiss ádám#istenes bence#nádai anikó#sebestyén balázs#Showder Klub#képek#posztok#szülő#gyerek

Címlapról ajánljuk