Celebklub

Lilu: ˝Megviselt, hogy álmodtam a szereplők arcával.˝

rtl.hurtl.hu

2017. október 25. 10:13

A „Keresem a családom!” műsorvezetője 20 éve televíziózik, miközben rengeteg minden változott, de nemcsak a világban, hanem önmagában is.

A készítőket is meglepte a „Keresem a családom!” hihetetlen népszerűsége, Hadas Kriszta főszerkesztő és csapata most forgatja a negyedik évadot. Lilu se hitte volna még a kezdetekkor, hogy adásról adásra közel egymillió embert fog érdekelni a családegyesítő műsor.

„Azt hittük, ma már magasabb az ingerküszöb, az emberek gyorsabb, „trashebb” tartalomra vágynak, de a számok azt igazolják, hogy sokakat érdekelnek az igaz, őszinte dolgok. Azok, amelyek nem irányítottak, hanem természetesek.”


A doku-reality rengeteg történetet dolgozott fel az elmúlt évek alatt. A feldolgozás szó alatt itt valóban azt kell értenünk, hogy a stábnak bizony néha egyáltalán nem volt könnyű megemészteni a látottakat. A műsorvezető szerint nincs bejáratott technika arra, hogy hogyan lehet a lelki súlyt letenni.

Voltak nagyon nehéz és szívszorító pillanatok a forgatás során:

Közben Lilu azt is elmesélte, hogyan élt meg egy-egy interjút testközelből.

„A lényeg, hogy sok idő kell, amíg kialakul a bizalmi viszony köztem és az alany között. Az én feladatom feloldani a többéves elfojtást, én fogom meg a kezüket, vagy én törlöm le a könnyeiket.”


A műsorvezető azt is elárulta, hogy bár a legnagyobb szerelme most a „Keresem a családom!”, természetesen nyitott más műsortípusra is.

„Berepülő pilóták vagyunk, mindig kapok egy célpontot, csak a csatornától mindig olyat, ahonnét vissza is tudok jönni. Vakon bízom a csatornámban, mert soha nem adnának olyan feladatot, ami nem állna jól. Az egyik erősségemnek gondolom, hogy tudok váltani a műfajok között.”
 

 

Window seat😊

A post shared by Lilu (@lilugram) on

A népszerű családegyesítő műsor pedig folytatódik, így ha neked is hiányzik valaki, ha keresel valakit, de nem találod, - ide kattintva - jelentkezz a műsorba!

forrás/képek: Blikk, Instagram
#Celebklub#műsorvezető#Karrier#munka#érzelmek#20 év#változás#lilu#keresem a családom!#doku-reality#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk