Celebklub

Kovács Dóri és Szabados Ági mindent maguk mögött hagytak!

rtl.hurtl.hu

2017. október 14. 9:00

Nem kell megijedni, csak egy picit félretették a munkát, hogy pihenhessenek egy jót. Most azonban nem pasijaikkal, hanem a barátaikkal utaztak el egy meseszép helyre.

 

A post shared by Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) on

Ágival mostanában nemcsak a Híradó műsorvezetőjeként találkozhattak a rajongói, hiszen jó ideje szíve ügye az olvasás és az olvasás szeretetének hirdetése. Blogját most már többezer lelkes tag követi, ahol minden hónapban kihívásokat kapnak, mégis egyetlen feladatuk van csupán: a megadott témában elolvasni egy könyvet.

A műsorvezető azonban nem állt meg a virtuális beszélgetéseknél és a könyves eszmecseréknél, elhatározta – főleg miután rengeteg rajongója is kérte –, hogy egy találkozót is szervez a csoport tagjainak. Nemcsak erről, de a blogjáról is lelkesen mesélt az RTL Online-nak.

Hogy hogyan is sikerült a találka? Lessétek meg itt:

Most viszont mindent félretett egy picit, hogy ő is pihenhessen egyet. Az Instagram-képei alapján pedig nem mást választott úticélnak, mint a napfényes Máltát, azonban nem élete párját vitte magával – aki pár hónapja megkérte a kezét –, hanem a barátait, akik között fel is fedezhetitek Kovács Dórit!

A barátnők több közös képet is feltöltöttek: azontúl, hogy újfent kiderült mennyire fotogének és gyönyörűek, az is kiderült, hogy nem éppen lustálkodással ütik el az idejüket. A városnézés mellett egy kis túrázás, sőt bringázás is belefért, miközben felfedezték a festői tájat.

 

A post shared by Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) on

 

A post shared by Szabados Ágnes (@szabadosagi) on

 

A post shared by Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) on

Közben azon is elgondolkoztunk, vajon a műsorvezetők fakanalat ragadtak-e az utazásuk alatt… Nem is indokolatlan ez, hiszen már kiderült: Ági is megmérkőzik az október 16-án induló Konyhafőnök VIP második évadában!

Hétfő este 18:00-kor te is ott ülsz majd a tévé előtt? Mi biztosan!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabados ági#kovács dóri#nyaralás#HighLife#A Konyhafőnök VIP#málta

Címlapról ajánljuk