Celebklub

Miley Cyrus: ˝be voltam szívva a Wrecking Ball forgatásán˝

rtl.hurtl.hu

2017. október 12. 15:41

Az énekesnő is beszállt a híres Carpool Karaoke-ba, ahol őszintén mesélt múltjáról és jelenéről.

James Corden kocsijában olyan hírességek is megfordultak már, mint például Adele, a Linkin Park, a Red Hot Chili Peppers, vagy Lady Gaga. A legújabb utas pedig nem más volt, mint Miley Cyrus, aki hihetetlen őszinteséggel mesélt arról, hogyan élte meg élete legbotrányosabb korszakát.

A popdíva elárulta, igenis szeretett volna minél nagyobb figyelmet, na nem azért, mert erre vágyott, hanem mert így fel tudta hívni az emberek figyelmét a különböző szociális aktivitásra.

James szemrebbenés nélkül megkérdezte az énekesnőtől azt is, hogy az egyik leghíresebb videoklipje forgatásán – tíztől egyes skáláig – mennyire volt beszívva. A válasz egyértelmű volt:

„Be voltam szívva, igen.”


Habár az is kiderült, valóban sírt a felvétel során, mégpedig azért, mert amikor könnyeznie kellett, az elhunyt kiskutyájára gondolt. A híres sofőr természetesen kitért Miley nyelvöltögetésére is, amiből egy igen vicces szituáció kerekedett ki.

Kattints ide, és nézd meg a teljes videót!

Ha már a Wrecking Ball című dalt említettük, láttátok azt a Playback Párbajt, mikor Istenes Bence teljesen átvedlet Miley Cyrussá?

forrás/képek: Rollingstone, Instagram, Facebook
#Celebklub#énekesnő#Karrier#múlt#botrány#jelen#változás#öröm#miley cyrus#james corden#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk