Celebklub

Lesd meg te is, hogyan készülnek a sztárok a Konyhafőnökre!

rtl.hurtl.hu

2017. október 10. 12:27

Hamarosan kezdetét veszi a Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon, és a lelkes sztárok már gőzerővel készülnek a merész megpróbáltatásokra! Vágó Piros és Lola őszintén meséltek érzéseikről.

Vágó Piros hangjára egy ország ébred reggelente, és a rádiós műsorvezető szerint ezért nem sokan ismerik fel az utcán. Ez valószínűleg rövidesen megváltozik, hiszen Piros is fakanalat ragad a főzőműsorban, és mindent megtesz majd azért, hogy elkápráztassa Sárközi Ákosékat.

Piros főzés iránti szeretete már gyerekkorában megmutatkozott. 9 éves korában kapta meg élete első szakácskönyvét, amiből tökéletes rántott párizsit készített a családnak. 18 évesen sokkal jobban belemerült a gasztronómia világába, most pedig már rendszeresen főz a családjának.

Örömmel vágott neki a versenynek, de azért nem rejtette véka alá egy-egy feladat iránti megrökönyödését sem:

„Olyan feladatokat kapsz, hogy az állad leesik!” – mesélte a Story Extrának.

Ahogy a 32 híresség, úgy Lola is jóval a verseny előtt elkezdte a felkészülést.

„Én nem azt mondom, hogy hű de jól főzök, de egyáltalán nem vagyok elveszett a konyhában. Szóval ha tanítanak nekem egy-két dolgot, akkor lehet, hogy a végén egy nagyon jól főző háziasszony leszek!”
 

Lola 12 éve énekelte be magát a magyar zeneiparba, most pedig egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg őt. Gondoltad volna, hogy az énekesnő imádja az olasz ételeket?

Ráadásul Lola azt sem titkolja, hogy hatalmas rajongója volt az előző szériáknak.

„Amikor indult a VIP, én rendesen megsértődtem, hogy miért nem gondoltak rám!” – poénkodott az énekesnő.

Október 16-ig még várnunk kell, hogy megcsodálhassuk Lolát a konyhában, de addig is megleshetitek, hogyan gyúrja a tésztát:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#a konyhafőnök vip 2#vágó piros#lola

Címlapról ajánljuk