Celebklub

Ezt látnod kell: a legcukibb sztárkedvencek!

rtl.hurtl.hu

2017. október 5. 15:04

Emlékezzünk meg azokról, akik a legszomorúbb napokon is mosolyt csalnak az arcunkra: tegnap volt az Állatok Világnapja! Ennek alkalmából összegyűjtöttük nektek hírességeink legtündéribb négylábúit. Induljon a cukimustra!

Az Állatok Világnapját Szent Ferenc halálának évfordulóján, Október 4-én ünnepeljük. Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje, aki a legenda szerint értette az állatok nyelvét és beszélni is tudott velük.
Az emléknap célja elsősorban a vadon élő állatok pusztulásának megfékezése volt, később azonban hangsúlyos szerepet kapott a felelős állattartás hirdetése is.

Természetesen kedvenc hírességeink számára is fontos, hogy felhívják a figyelmet a helyes gondoskodásra, így nem meglepő, hogy számtalan cukibbnál cukibb képet osztanak meg szeretett háziállatukról.

Barabás Évi egy percre se hagyná magára kedvencét, Hugót. A tündéri kutyus, a műsorvezetőt, munkahelyére is követi.

 


Nyári Dia és kutyusa is elválaszthatatlanok egymástól! A Barátok közt színésznője lesz a házigazdája a házikedvencek örökbefogadását népszerűsítő divatbemutatónak, ahol Balázs Eszter, designer ruháit viselik majd a modellek, akiket kutyusaik kísérnek majd végig a kifutón.

A részletekért kattints a videóra!

Puskás Peti és Eke Angéla kutyusukkal, Bambival, igazi családot alkotnak!

A Válótársak színésznője, Földes Eszter is imádja kiskutyáját!

 


Tóth Vera is imádja a négylábúkat. Cicusa, Fülöp, nemrég eltűnt. Ennek hatására az interneten komoly összefogás indult, és a sok segítőnek hála, a világot járt kiskedvenc előkerült. 

 


Múlt hétvégén egyébként tacskóknak tartottak kutyás banzájt. Az eseményen mindenféle változata megtalálható volt a kis fekete mesefigurától, a hosszú szőrű barna törpetacsin át a drótszőrűig. A Fókusz pedig megörökítette a hihetetlenül cuki négylábúak találkozóját!

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#nyári dia#Barátok közt#Reggeli#barabás éva#Fókusz#tóth vera#földes eszter#Válótársak#puskás-dallos peti#eke angéla#állatok világnapja#Kedvencek#kutya#állat

Címlapról ajánljuk