Celebklub

Szuperszexi őszi divat tippek sztárjainktól!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 11. 14:26

Egy új évszak beköszönte mindig izgalmas, különösen a divatrajongók számára. Megérkeznek ugyanis a legújabb kollekciók. De vajon mit viseljünk az átmeneti időszakban? Kedvenc hírességeink segítenek!

Attól még, hogy nyakunkon az ősz, nem kell megszabadulnunk kedvenc nyári darabjainktól, ahogy Kiss Ramóna sem tette. Az indián nyár időszakában különösen nehéz meghatároznunk, melyik összeállítás a legmegfelelőbb. A lengébb darabok alá például nyugodtan vegyünk egy basic felsőt, de az őszi melegben még simán belefér egy kis vállvillantás!

 


Az idei trend szerves része a kosztüm. Szoknyák tekintetében leginkább a térdig vagy térd alá érő fazonok tarolnak. Tücsi szettje ráadásul az évszak egyik legkedveltebb árnyalatát is hozza. 

 


A nadrágok tekintetében tovább hódítanak az élére vasalt, szűkebb, férfiasabb fazonok, és az oversize, extrán bővített kialakítások, természetesen magas derékrésszel ellátva. Ez a fazon nem mindenkinek előnyös, de Nádai Anikón például remekül áll.

 


Dukai Regina szettje egyszerűen ellenállhatatlan. Egyszerre laza és szexi. Ráadásul magába hordozza az idei ősz divatszíneinek hangulatát. Idén ugyanis a halvány árnyalatok is hódítanak. A legnépszerűbbek az arany-olíva, a rumos vajszín és a balettrózsaszín lesznek.

 


A csíkok már nyáron is hódítottak, és ez ősszel sem lesz másképp. Legyen a legvastagabbtól a hajszálvékonyig, mind szuper trendi. Debreczeni Zita ruhájáért pedig teljesen odáig vagyunk!

 


A gyönyörű fotós, férje, Gianni miatt szinte már félig olasznak vallja magát. Veronában faggatta a Story Extra arról, mi az, amit imád, és mi az, amit nehezen visel az olasz kultúrában - azt is elárulta, hogy áll a nyelvtanulással.

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#tücsi#lékai-kiss ramóna#dukai regina#debreczeni zita#nádai anikó#story extra#divat#trend#ősz

Címlapról ajánljuk