Celebklub

Nem hiszed el: tortakrém zúdult a Konyhafőnök Junior zsűrijére!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 8. 14:52

Hétfőn útjára indult a gasztroshow legújabb évada, amelyben most újra a gyerekeké a főszerep, és persze a zsűrié is. Fördős Zé, Wossala Rozina és Sárközi Ákos nemcsak a kicsik tanításáért tesznek meg mindent, de a szórakoztatásukért is.

Már öt napja bizonyítanak a juniorok a konyhában, ahol feladatról feladatra kell nekik is megújulniuk, akárcsak a felnőtteknek. Volt már itt tálalás-para, újragondolt klaszikusok, túlsózott halak, vicces csapatmunka, de krokodilkönnyek is.

A kihívásokkal teli főzések mellett izgalmas párbajokon is részt vehetnek a második évadban!

Az elsőn például Vikinek és Hannának kellett szumó jelmezbe bújniuk: az erejükön túl, a fűszernövényismeretükre is szükségük volt.

Mégis hogyan? Itt megnézheted az összecsapást:

Persze, ezekből az akciókból a zsűri is kiveszi a részét: akadt már olyan, hogy horgász nadrágot húztak, hogy abban segítsenek a gyerekeknek a medencés pecázásban. Zé annyira belejött ebbe, hogy Zita kedvéért még a vízbe is beugrott, hogy együtt halászhassák ki a kislány halacskáját.

A legnagyobb attrakció azonban tegnap érkezett, amikor is Bence és Anita egy cupcake díszítő párbajon mérte össze a gyorsaságát. Azonban nemcsak a győzelem és a galéria volt a cél: mindketten kaptak egy-egy mentort (a Séfet és Zét), és a vesztes zsűritagra sajnos szmötyi várt, hiszen Rozina tortakrémet zúdított a nyakába.

Kíváncsi vagy, hogyan omlott Zé és a Séf nyakába a rengeteg krém? Itt megnézheted!

Viszont nem mehetünk el amellett sem, hogy ebből a buliból Rozina sem maradt ki, aki zsűritársaitól kapott egy kis krémet ajándékba, nézzétek csak:

 


Rozina meg is emlékezett a vicces estéről az Instagramján:

„Aki nem nézte a mai adást, az kimaradt az evör legjobb jelenetből! Imádjuk a Konyhafőni Juniort, mi is picit lehettünk gyerekek újra!”
 

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on


Vicces pillanatokból és meglepő belépőkből a mai adásban sem lesz hiány, amiben eldől, hogy melyik négy junior juthat be a középdöntőbe!

Ne feledjétek: Konyhafőnök Junior minden hétköznap 20:30-kor az RTLII-n!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök Junior#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos#cupcake#párbaj

Címlapról ajánljuk