Celebklub

Rékasi Károly: ˝Bartha Zsolt visszatér a Barátok köztbe!˝

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 31. 10:12

A színész őszintén vallott fájdalomról, örömről és az újrakezdés csodáiról.

Rékasi Károly 2015 júniusában szenvedett súlyos motorbalesetet. Egy egész ország szurkolt akkor a színésznek, hogy minél előbb felépüljön, és mindent ott tudjon folytatni, ahol a baleset miatt abba kellett hagynia. Hamar kiderült, hogy Karcsira több hónap rehabilitáció, gyógytorna és erősödés vár.

A színész végül több mint két évet várt arra, hogy visszatérhessen az „életbe” és újult erővel folytathassa a munkáját. Most úgy tűnik, eljött a várva-várt pillanat, és ha minden jól megy, októberben újra a Barátok közt kamerái elé állhat.

„Szeretnék ezerrel visszajönni! Szeretném, hogy nagyon sok minden történjen a Barthával, hiszen gyerekek, két évig nem tudtam mit csinálni.”


Rékasi Károly örömmel mesélt a Fókusznak arról, milyen nehézségekkel kellett minden nap szembe néznie, és arról is, mit szeretne elérni a jövőben. Nézd meg a vele készített megható interjút!

forrás/képek: Facebook/ Fókusz
#Celebklub#baleset#élet#sérülés#család#gyógyulás#Karrier#visszatérés#színész#karakter#rékasi károly#barhta zsolt#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk