Celebklub

Sebestyén Balázs: "Ránk jár a rúd..."

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 22. 14:00

Az RTL Klub műsorvezetője bevallotta, hogy annyi rossz dolog történt vele és családjával múlt hétvégén, hogy már nagyon várta a hétfőt.

Rákóczi Feri, Vadon Jani és Sebestyén Balázs hétfő reggel elmesélték, mivel telt a hétvégéjük, és Balázs bevallotta, hogy az eddigi munkamentes napokkal ellentétben az augusztus 20-ai nem sikerült valami jól.

A műsorvezető felesége, Viki idegbecsípődéssel kínlódott, Balázs nagyobbik fia, Benett pedig a fejét törte be.


"Úgy éreztem, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok...Borzasztó hétvége volt! Van egy ilyen balszerencse kredit szerintem, amit lehívhatsz egész évben. Most szerintem mi lehívtunk három havit. Ülünk a kicsivel, Noellal a sebészeten, mert volt egy vírusos fertőzése... még be se jutottunk, már hívtak, hogy menjünk a Beniért, mert agyrázkódása van..."

 

 


Nem elég, hogy Beninek egy táboros baleset miatt kisebb agyrázkódása lett, két nappal később - a műsorvezető szavaival élve- beleállt a bicikli a fejébe, és spriccelt a vér a garázsban.

"... Szórakozott a bringa alatt, mondtam neki, hogy menj már arrébb, de rádőlt. Pont eltalálta a kormány, vagy a fék, vagy a váltó és felszakította a fejbőrt, és azt látta az anyja, hogy spriccel a fejéből a vér felfele, mint egy filmben..."

 

A rádiós nagyágyúk egyébként augusztus 27-én szombaton a BudapestMan elnevezésű triatlonon indulnak majd, ahol Feri úszik, Jani fut, Balázs pedig bringázik majd!

 

Fotók: Instagram

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sebestyén balázs#benett#noel#baleset#balszerencse#műsorvezető#rádiós műsorvezető

Címlapról ajánljuk