Celebklub

Fehér Tibinek csóközönben, Cinthya Dictatornak retro hangulatban telt a 25. Sziget

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 14:30

Az ország legnagyobb fesztiválja idén is véget ért, mi pedig készültünk egy kis összefoglalóval arról, hogyan is zajlott műsorvezetőinknek és celebjeinknek az egy hetes buli.

Fehér Tibi és Gál Petra a Story Extra stábjával kiegészülve vették nyakukba a Szigetet, hogy aztán töviről hegyire végigjárják azt. A két műsorvezető először a Lumináriumba látogatott el, ahol különleges fényjátékok és zene mellett kapcsolódhattak ki a fesztiválozók társaságában. Tibi egyébként úgy érzi, már kinőtt a megállás nélkül bulizós időszakából, és mostanra inkább a barátokkal összeülős, beszélgetős estéket élvezi. Azért a Pink koncerten még ő is belevetette magát a partizásba, később pedig azt is elárulta, hogy számára mit jelent a “Sziget-érzés”.

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Miután mikrofonvégre kaptak néhány fiatal fesztiválozót, Petra és Tibi együtt tesztelték le a VIP szektort is. Erről a Reggeli műsorvezetőjének határozott véleménye volt, amit ki is fejtette a kamera előtt:

A Sziget a celebvilágot is megmozgatta, Cinthya Dictator, Dombóvári István és Lukács Mikike például még az idei fesztiváldivatot is kitárgyalták a kamerák előtt. Dombi szerint a szellős és a humoros, Miki szerint a félmeztelen a trendi, Cinthya pedig a retróra esküszik, méghozzá annyira, hogy ugyanazt a felsőt viselte idén bulizáshoz, amit 11 évesen Natalia Oreiro rajongóként hordott.

Persze itt még nem állt meg az öltözködés-őrület, a lenge és sokat mutató ruhadarabok mellett volt egyszarvú plüss ruha, lófej maszk, és Borat fürdőruha is. Arról, hogy mi számít cikinek, és mi megengedhető egy ilyen buliban, Lakatos Márk, stylist mesélt nem rég, a Fókusznak.

A fesztivál végetérte után, Bóna Márk - a Sziget produkciós csapatának tagja - tette tiszteletét a Reggeli műsorában, ahol Fehér Tibi, immár kipihenve a bulizást, Wossala Rozina társaságában beszélgetett el vele arról, hogy a sztárfellépőknek milyen extravagáns igényeik, és problémáik voltak.

Forrás: Instagram, Story Extra

#Celebklub#rtl#RTL Klub#fehér tibi#Reggeli#gál petra#cinthya dictator#dombovári istván#dombi#sziget#fesztivál#pink#koncert

Címlapról ajánljuk