Celebklub

Nyári Dia összeházasodott a párjával!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 10. 13:00

A Barátok közt színésznője és riporter kedvese a minap kimondták a boldogító igent, és szerelmüket gyűrűvel is megpecsételték.

Nyári Dia Instagramon osztott meg egy közös képet szerelmével közvetlenül az esküvőjük után. A fiatal pár ráadásul egy igazán extrém helyszínt választott menyegzőjüknek, a Sziget Fesztivált, az aláfestő zenét pedig nem más, mint Pink szolgáltatta. Ez igen!

 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

Bár ez a házasságkötés nem egyenértékű egy polgári vagy templomi szertartással, Diáék még gyűrűt is húztak egymás ujjára.

Azt, hogy mikor kötik össze az életüket ténylegesen a szerelmesek, egyelőre nem tudni, de a közösségi oldalakra feltöltött közös képeik arról árulkodnak, hogy mindketten kicsattannak a boldogságtól. Legutóbb például Olaszország örök városába, Rómába utaztak együtt:

 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

De a gyönyörű Cinque Terrét sem hagyták ki, ahol Dia halált megvető bátorsággal ugrott a Ligur-tengerbe egy óriási szikláról:

 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

Forrás: Instagram

#Celebklub#RTL Klub#rtl#nyári dia#házasság#esküvő#menyegző#szerelem#kapcsolat#Barátok közt#színésznő#sziget fesztivál#pink

Címlapról ajánljuk