Celebklub

Mr. Despacito odavolt a magyar közönségért!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 10. 16:45

Luis Fonsi, a világhírű Despacito című szám előadója az itthoni közönséget is megtáncoltatta, előtte pedig a Fókusz kérdéseire is válaszolt a világslágerről, paródiákról, és a hálás magyar közönségről.

Augusztus hetedikén a Budapest Parkban tartott koncertet a Puerto Rico-i származású énekes, akinek slágere meghódította az egész világot. A Despacitót mára több mint hárommilliárdszor játszották le Youtube-on, úgyhogy nagyítóval kell keresni azokat az embereket, akik még egyszer sem hallották a fülbemászó dalt.

 

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

A magyarországi fellépésre elkelt az összes olyan jegy, ami nem a VIP szektorokba szólt, a Fókusz stábja ezért nemcsak a fellépő Luis Fonsit, hanem a megjelent fanokat is mikrofonvégre kaphatta. A többnyire fiatalokból álló rajongótömeg, mint kiderült, nem sokat tudott sem magáról a fellépőről, sem pedig az énekes dalrepertoárjának többi részéről, viszont a hangulatot ez egy pillanatig sem fékezte meg. Az ikonikus dalt kétszer is elénekelte Fonsi, aki egyébként a Latin-Amerikai országokban ünnepelt előadónak számít már évek óta. Karrierje húsz éve kezdődött el, de az igazi világsztár státuszt az idei év hozta el neki a Despacitóval.

 

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

Persze a siker sosem egyszerű, Malajziában például vallási okokból, a túlfűtött szöveg miatt betiltották a dalt.

„Ez egy érzéki dal, de nagyon elegáns és nem lépi át azt a határt, hogy mondjuk, egy gyerek is énekelhesse.”

 

Mesélte a Fókusznak Luis Fonsi, aki többek között a dalból készült paródiákra és feldolgozásokra is reagált, amik hamar elárasztották az internetet, miután berobbant a Despacito.

„Napról napra egyre több az új verzió, és nem is tudom észben tartani az összeset, de tényleg imádom, hogy ennyire kreatívok az emberek”

 

 

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

 Az előadó láthatóan végtelenül hálás a közönségének, és ahogy ő is mondta, kifejezetten boldog, amiért a dalnak köszönhetően a latin zene még ismertebb lett a világon. A Budapest Parkos koncertjéről, és magyarországi tartózkodásáról több képet is posztolt az Instagramjára, szóval úgy néz ki, élvezte az itt töltött napjait, sőt még egy Budapestes sapkát is szerzett magának, amiben szintén pózolt egy kép erejéig. A fotókhoz ráadásul magyar leírást is adott az énekes. Ki tudja, talán annyira beleszeretett a fővárosba, hogy még visszatér?

Az, hogy Luis Fonsinak melyik a kedvenc Despacito feldolgozása, vagy, hogy milyen volt a magyar koncerten összegyűlt közönség, mind kiderül a Fókusz riportjából.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#luis fonsi#despacito#koncert#Fókusz#sláger#dal#zene

Címlapról ajánljuk