Celebklub

Megdöbbentő! Arcbénulást diagnosztizáltak a világsztárnál!

rtl.hurtl.hu

2017. július 28. 11:56

Angelina Jolie egy nagyon nehéz időszakon van túl. A lelki megpróbáltatások mellett, sajnos egészségével is gondok vannak.

A színésznő és férje, Brad Pitt tíz hónappal ezelőtt jelentették be, hogy elválnak.

Szeptemberben a 42 éves Jolie elmesélte, mennyire megromlott a kapcsolata férjével. A gyerekek eközben a lehető legtöbb szeretet kapták mindkét szülőtől, akik a mai napig törődnek egymással és ugyanaz a cél hajtja őket: gyermekeik semmit ne érezzenek kettejük problémáiból.

 


Annak ellenére, hogy Pitt 100%-ig jelen van a gyermekek életébe, Jolie lelkileg nagyon nehezen bírkózik meg a válás gondolatával, melynek procedúrái a mai napig tartanak. Az egyetlen dolog ami segít és erőt ad, a gyermekei. 


Az elmúlt időszakban a színésznő azzal töltötte az idejét, hogy minél jobb anya legyen, és minden jel arra utal, hogy ez nagyon is jól megy neki. Azonban egy ilyen lelki megpróbáltatás sokszor az ember testén is nyomot hagy.

A válás után egy betegség diagnosztizáltak nála az orvosok, amely az arc egyik oldalán váratlanul izomgyengeséghez vagy bénuláshoz vezethet. A színésznő állítása szerint nem tudja mi okozta a problémát, de semmiképp nem szeretné, hogy a gyermekei aggódjanak és csak a gyógyulásra koncentrál!

Ha érdekel, mi is történt pontosan a színésznővel, kattints a videóra!

Forrás: Vanity Fair
Képek: Tumblr, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#angelina jolie#brad pitt#válás#betegség#megdöbbentő#színésznő#világsztár#Fókusz

Címlapról ajánljuk