Celebklub

Aureliót örökre szerelméhez köti új tetoválása!

rtl.hurtl.hu

2017. július 28. 15:00

Aurelio az Anikó Showban vallotta be szerelmének, hogy milyen meglepetéssel készül, a Story Extra stábja pedig elkísérte őt a megvalósításra. Mutatjuk, mit varratott magára a valóságshow-hős!

Aurelio Caversaccio nagy lépésre szánta el magát:

"Te vagy nekem a mindenem! Mindennél jobban szeretlek! Azért, hogy ezt Te is tudd, feltetováltatom magamra a nevedet!"
 

Mindezt az Anikó Show-ban vallotta be szerelmének, Máté Dominika Rékának a ValóVilág 6 győztese. A lány titkon remélte, hogy párja előbb-utóbb követi az ő példáját, ő ugyanis még régebben magára varratta szerelme monogramját.

Aurelio betartotta ígéretét, és felkeresett egy tetováló szalont, hogy magára tetováltassa Réka keresztnevének kezdőbetűjét, egy R betűt.

"Szia Kicsim! Eljött az ideje! Most elkezdjük egy betűvel, jó? És akkor majd ahogy viselkedsz, úgy jön a többi..." - viccelődött a srác, aki nagyon meghatotta kedvesét ezzel a gesztussal.

A VV 6 sztárja megmutatta az összes többi tetkóját is, és mindegyiknek elmesélte a történetét. Ha kíváncsi vagy az Aurelio testét borító szimbólumokra, nézd meg az alábbi videót!

Aureliónak annyira tetszik az Anikó Show, hogy állítása szerint mindennap nézi. Ha Te sem szeretnél lemaradni Nádai Anikó vadiúj talkshow-járól, kapcsolj minden hétköznap 17 órakor az RTL Goldra!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#aurelio#réka#kapcsolat#tetoválás#szerelem

Címlapról ajánljuk