Celebklub

Radics Gigi nem tudta megállni nevetés nélkül Laci trollkodását

rtl.hurtl.hu

2017. július 26. 13:39

Az énekesnő egykettőre megtalálta a közös hangot mentortársaival, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tréfás videó, amit nemrég posztoltak az Instára.

A 2017-es X-Faktor májusi sajtótájékoztatóján lehullt a lepel a titokról: Radics Gigi lett az új női mentor!

Giginek ezzel egy régi álma vált valóra, így hát örömmel mondott igent a felkérésre:

„Nagyon boldog vagyok, és megtisztelő, hogy rám gondoltak! Ígérem, jó „Mentor anya” leszek! Egy biztos, az őszinteség nálam is tapasztalható lesz!”


Az új mentorcsapat azóta már túl van a táborozáson is, ahol úgy tűnik, fergeteges hangulat uralkodott. Gigi egy mókás videót posztolt Instagram oldalára: Gáspár Laci egy mobiltelefonnal bolondozik, amiből különböző állathangok rikkannak elő a dallam ritmusára. Úgy tűnik, az énekesnő jól szórakozott a szokatlan produkció láttán. A háttérben kedélyesen nevetgél, és a videót nézve mindenki számára bebizonyosodhat: minden oka meg volt rá!

Nem csoda, hogy a mentoroknak kell a lazítás, hiszen óriási a tét: meg kell találniuk az X-Faktor idei győztesét!

Egyébként az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának női mentora azóta már új videoklippel is jelentkezett, amivel seperc alatt felrobbantotta az internetet. Gigi a Give Love Back című dalához készült kisfilmben szédületes energiával ropja a táncot, amivel azon nyomban elvarázsolta a rajongóit!

Ha ti is szeretnétek nevetni egy jót Laci mókázásán, lessétek meg a videót:

 

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

#Celebklub#rtl#RTL Klub#radics gigi#X-Faktor#nevetés#gáspár laci#tábor#instagram

Címlapról ajánljuk