Celebklub

Így ünnepelt a gyönyörű világsztár!

rtl.hurtl.hu

2017. július 24. 17:36

Kevesebb népszerűbb popsztár van nála, több millióan rajonganak érte: Selena Gomez 25 éves lett. Mutatjuk hogyan zajlott a szülinapi buli!

Az énekesnő most hétvégén ünnepelte születésnapját, ám a fényűzés ez alkalommal elmaradt. A szupersztár ugyanis szűk baráti körben fújta el a gyertyákat, teljesen hétköznapi öltözékben, kék-fehér lufikkal körülvéve. 

 


A buli már reggel elkezdődött és a fantasztikus zsúr hangulatot a rajongók is átélhették a számos poszt révén, melyet az énekesnő közösségi oldalain lehetett elcsípni.

 


Kedvenc ajándékát is megmutatta követőinek: egy neon világításból összerakott Fetish feliratot. Ez ugyanis legújabb számának a címe, melynek videóklipjét a hírek szerint már ezen a héten megtekintheti a nagyérdemű.
 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


A hozzáértők szerint épp az effajta hétköznapiság az, ami miatt Gomeznek van az egyik legnagyobb követőtábora. Ilyenkor ugyanis megmutatja, hogy részben ő is csak egy hétköznapi lány. 

Egy másik ilyen eset volt az is, mikor épp szerelme, Abel Tesfaye koncertjére igyekezett New Yorkban. A The Weeknd művésznéven futó zenész már valószínűleg hangolt a színfalak mögött, mikor Selena a helyszínre tartott autójával és közben egy hatalmas sajttortából falatozott.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Tumblr, Instagram
Forrás: Dailymail
#Celebklub#RTL Klub#rtl#selena gomez#szülinap#parti#meglepetés#világsztár#the weeknd

Címlapról ajánljuk