Celebklub

Szabó Zsófi: „Életem legcsodálatosabb utazásán”

rtl.hurtl.hu

2017. július 13. 11:24

A gyönyörű műsorvezető fantasztikus pillanatokat osztott meg közösségi oldalán. Egy olyan különleges helyen járt, ahol lelke is megnyugvásra talált.

Három évvel ezelőtt Szabó Zsófi nagyon nehéz időszakon ment át. Elveszítette ugyanis szeretett édesapját. A Story Extra műsorvezetőjét nagyon megviselték a történtek, lelkileg teljesen összeomlott. A családja természetesen támogatta, ahogy csak tudta, de úgy döntött, el kell utaznia egy kis időre. Ekkor jött az ötlet: Norvégiát, a fjordok országát tűzte ki úticélként.

 


Zsófi utazásának csúcspontja az égig érő szikla, azaz a Prédikálószék nevű kilátópont volt, ahol a perem szélén ülve 600 méteres mélység tátongott a talpa alatt.


A gyönyörű műsorvezető erre a csodálatos emlékre gondolt vissza, és osztott meg fényképeket közösségi oldalán.

Zsófi egyébként imádja a kalandokat, ezért is vett részt annó a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, mely hamarosan újra indul, így ismét a dzsungelben találhatja majd magát pár szerencsés a sztárok közül. Zsófi, Molnár Andi és Puskás Peti a Reggeliben nosztalgiáztak,
élményeikről meséltek, és elárulták, hogy bár odakint az élet nem fenékig tejfel, mégis boldogok, hogy megjárták a dzsungelt!

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#RTL Klub#rtl#szabó zsófi#story extra#fájdalom#utazás#önmegvalósítás#norvégia#fjord

Címlapról ajánljuk