Celebklub

Kim Kardashian a gyermekei szeme láttára drogozott?

rtl.hurtl.hu

2017. július 13. 12:30

Vajon mi az a két fehér csík a celeb asztalán? Lebuktatta saját magát az Instagramon? Most fény derül az igazságra!

Kim Kardashian hétfőn sokkolta követőit, amikor Instagram Storyjában a Kardashian Kids kollekció legújabb adrabjait mutatta be. Kanye West kedvese azzal nem számolt, hogy a hotelszobájának bútorai is látszódni fognak a videókban, és az egyik asztalon gyanús fehér csíkok sorakoztak. Egy Twitterező azonnal kiszúrta a drognak tűnő port, és közzétette tweetjét, amire Kim gyorsan reagált is.

A celeb akkor azt írta, hogy az csupán cukor az asztalon:

"Ez a pletyka nem játék, úgyhogy még most szeretném leállítani a terjedését. Ez csupán cukor, mert Dylan édességboltjában jártunk nemrég."

A valóságshow-sztár korábban már hangoztatta, hogy nem különösebben rajong az alkoholért és megveti a kábítószereket is, ezt pedig az édesapjának köszönheti, aki felelősségtudatosságra nevelte őt, hogy vigyázni tudjon a testvéreire.

Néhány óra elteltével újabb videóban jelentkezett be Kim, és egy vicces felismerést tett. A cukornak hitt fehér csíkok valójában a márvány asztal mintázatából rajzolódnak ki, és erre csupán akkor jött rá a híresség, amikor visszatért hotelszobájába, hogy szemügyre vegye az asztalt.

"Itt vagyok újra a szobában, és nézzétek meg, ugyanabban a pozícióban van az asztal, és itt vannak a márványcsíkok. Én nem vagyok az a típus, gyermekeim vannak, és ez az életmód távol áll tőlem..." - nyilatkozta Kardashian.

Forrás: Just Jared

#Celebklub#rtl#RTL Klub#drog#kokain#kábítószer#márvány#asztal

Címlapról ajánljuk