Celebklub

Kiss Ádám lett a nyaralások szuperhőse?

rtl.hurtl.hu

2017. július 11. 14:59

Beindult a vakáció szezon, mindenki valami forró helyen sütteti a hasát, így van ezzel a Showder Klub humoristája is. Ráadásul, még a nyaralás alatt sem pihen: úgy döntött, ő lesz Holiday Man!

Ha nem posztolod ki, akkor nem is jártál ott, ergo meg sem történt. Ilyen alapon működik manapság az életünk, és ilyen szabályoknak megfelelően osztják meg a képeiket és videóikat a sztárjaink is.

Kiss Ádám is rájött, hogy muszáj lesz elmerülnie a nyári kalandokban, ezért fogta magát, és furfangos eszközhöz nyúlt… belevetette magát a pihizésbe, ráadásul mindezt egy rögtönzött tengerparton tette:

Akkor nem volt ideje, hogy elszabaduljon egy kicsit a munkából, azóta azonban – kicsit megkésve, de nem lemaradva – bepótolta a dolgot, és egészen Horvátországig repült, hogy jól kinyaralhassa magát! Bőszen neki is kezdett a feltöltődésnek, ámbár megjegyeznénk, hogy ilyen látvány mellett ez nem is akkora kihívás:

 

A post shared by kissadam (@kissadaminsta) on


Persze, ezt a humorista is tudja, hiszen a következőt írta a fotó mellé:

„Horgászgatok, néha felnézek, és az mondom: Anyád!”


Hát, mi is ennyit mondanánk!

Viszont a nyugalmas utazás nemcsak menci naplementék fotózásából áll, ezzel valószínűleg Ádám is egyetértett, hiszen úgy döntött, aktívan éli meg a szabadnapjait. Konkrétan hősnek állt! A horvátoknak tehát már nincs is félnivalójuk, hiszen Kiss Ádám segít a bajban!

 

A post shared by kissadam (@kissadaminsta) on

„Holiday Man segít, ha baj van! Hívjatok és megyek! Annyi, hogy mezítláb vagyok, szal ha kavicsos az út kicsit kések!”


Holiday Mant pedig tényleg semmi nem állíthatja meg, ha kell, akkor még a tengerbe is beleveti magát, hogy a hűs víz ne legyen magányos! Nézd, hogyan csobbant egyet a narancssárga gatyára vetkőzött humorista:

 

A post shared by kissadam (@kissadaminsta) on


Amíg Ádám hősként úszkál és a naplementébe repülve űzi az ellent, addig sem kell megijednetek: nem maradtok Kiss Ádám humor nélkül! Az újdonsült apuka ugyanis beugrott párszor az idei Showder Klubba is, sőt az eddigi összes poénját is visszanézhetitek a saját oldalán!

Jöhet egy nagy adag nevetés?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#kiss ádám#humor#humorista#nyaralás#utazás#Showder Klub#stand up comedy

Címlapról ajánljuk