Celebklub

Tanuld el a vörösszőnyegek titkát Palvin Barbitól!

rtl.hurtl.hu

2017. július 7. 14:30

A gyönyörű modell mindig készen áll, hogy a kamerák kereszttüzébe kerüljön, egyetlen kiöltözős eseményen sem tud csalódást okozni a fotósoknak. Legutóbb a Divathéten hódított: nézzük, mi a szépség-stratégiája!

Kattogó vakuk, üvöltöző fotósok, tömeg és egyetlen szőnyeg, amelyen a legszebb – sokszor mégis a legkényelmetlenebb – ruhákban kell tökéletes pózokban feszítenie a hírességeknek. Persze, a legtöbben már gyakorlottak ebben a témában, így van ezzel Palvin Barbi is, aki egyre többször tűnik fel ilyen eseményeken, és mindig leesik tőle az állunk!

Legutóbb például egy igazán merész szettben mutatkozott Franciaországban, ahol éppen a Divathéten vett részt! Szakított a habos-babos kislányos ruhákkal és egy igazán cool összeállítást választott magának: fekete zakóban és nadrágban jelent meg, amit egy igazán látványos és szexi vörösrúzzsal dobott fel!

Mi sem lehet menőbb egy kényelmes, mégis ultra szexi szerelésnél, amit egyetlen erősebb smink emel a magasba?

Barbi több képpel is megemlékezett az estéről, és be kell látni, a fiatal modell még a szexi fekete outfitje nélkül is nagyon ráérzett a sminkje erejére! Nézzétek csak:

Nem ez volt az egyetlen emlékezetes megjelenése az utóbbi időszakban: múlt héten benézett ugyan a VOLT Fesztiválra, azonban az igazi látványosság mégis a Cannes-i Filmfesztivál volt, ahol több csodás ruhakölteményben is elkápráztatott mindenkit.


Vörös szőnyegen és tengerparton egyaránt jól ment neki a pózolás.

Hogy miben rejlik a nagy titok?

Ha végignézzük Barbi képeit, jól látszódik, hogy mindig olyan ruhákban jelenik meg, amiben jól is érzi magát. Nem kell ahhoz báli ruha, vagy egy abroncsos nagyestélyi, hogy meseszépnek érezze magát: elég a laza magabiztosság is!


Nektek melyik Barbi-stílus a kedvencetek? A laza vadító vagy a tündéri angyali?

Mi nem tudunk dönteni, azonban ha hihetünk a pletykáknak, Dzsudzsák Balázs focistánknak sikerült, hiszen az a hír járja, hogy összejöttek a szépséges modellel.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#palvin barbi#vörösszőnyeg#fotók#fotózás#pózolás#cannes#divathét#modell#dzsudzsák balázs

Címlapról ajánljuk