Celebklub

Ellepték a celebek Zamárdit: ők ott voltak a Balaton Sound nyitónapján!

rtl.hurtl.hu

2017. július 6. 15:00

Tegnap kezdetét vette a Balaton Sound, ahol a szervezők minden eddiginél nagyobb sztárokat vonultatnak fel.

Az első látogatók szerda délelőtt rohamozták meg a fesztivált, és egyből a Balatonba vetették magukat. Idén a fesztivál új színpadokkal és látványosságokkal várja a fesztiválozókat. Első este olyan nagy nevek léptek fel Zamárdiban, mint Armin van Buuren, Don Diablo, vagy G-Eazy.

Természetesen nemcsak külföldi sztárok feleltek a jó hangulatért, ugyanis első este lépett színpadra a Punnany Massif, a Belga, és a gyönyörű Metzker Viki is tegnap csapott a húrok közé.

A több ezer látogató között rengeteg sztár is akad, ugyanis a Sound tényleg az a fesztivál, ahol mindenki önfeledten szórakozik!

 

 


Na de lássuk, 2017-ben kik voltak kíváncsiak a balatoni fesztivál első napjára.

Az Éjjel-Nappal Budapest mókamestere, Laller a VOLT után a Balaton Soundot is birtokba vette, és a legkedveltebb szelfiző helyen örökítette meg a pillanatot!


 

 

A gyönyörű Tücsi és kedvese együtt érkeztek Zamárdiba, hiszen szerintük együtt a legjobb!

 

 

A híres Youtube-sztár, PamKutya is Zamárdiban bulizott a minap! A nagyszínpad előtt készített fotójához fűzött pár mondatból az is kiderül, hogy G-Eazy miatt utazott a Balatonra, ugyanis ő az egyik kedvenc rappere!

 

 

A VV8 győztese, Soma is becsekkolt Zamárdiból. A szőke fiú legjobb barátjával, Pumped Gaboval fesztiválozik, és már alig várjuk, hogy bulizós képekkel örvendeztessék meg az internet népét.

Dombi is becsekkolt a Soundról, de posztjában egyből lelőtte a poént.

 

 

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#balaton sound#sztárok#Éjjel-Nappal Budapest#énb lali#tücsi#fesztivál#zamárdi#dombi

Címlapról ajánljuk