Celebklub

Hollywoodi bombázónak mondhatunk búcsút a mellei miatt?

rtl.hurtl.hu

2017. július 5. 17:00

Sosem gondoltuk volna, hogy van olyan, hogy nagy mell és, ha mégis az, valakinek problémát okozhat, ám úgy tűnik, a világsztár máshogy vélekedik erről! Kíváncsi vagy, miről is van szó pontosan? Eláruljuk!

Emily Ratajkowski karrierje modellkedéssel indult, majd a 2014-es Holtodiglan óta kacérkodik a színészettel.

Ám színésznőként ez idáig nem gyakran láthattuk a csinos fiatal lányt, aki saját bevallása szerint, éppen a külső adottságai miatt nem kap ajánlatokat!

„Az a baj, hogy általában azt kapom, hogy „túl szexi” vagyok. Az emberek nem akarnak velem dolgozni, mert nagyok a melleim. Nem értem, mi a baj a mellekkel? Gyönyörű, nőies dolog, amit ünnepelni kellene. Nagyszerű, ha kicsi, de akkor is, ha nagy. Egyáltalán kit érdekel, hogy milyen! Miért kell ennek problémának lennie?” - majd hozzátette, nem minden esetben volt ez az egyetlen ok, amiért nem kapott meg egy munkát.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

De annak a lehetősége, hogy a 21. században egy nőnek a mellmérete azok között az indokok között szerepel, ami miatt elutasítják, borzalmas. Hiszen, ha arról van szó, hogy nem volt elég ügyes a meghallgatáson, vagy nem volt szimpatikus a készítőknek az rendben van, de a külsővel szembeni elvárások a színésznők esetében még mindig kényes témának számít, ahogyan az is, hogy a nők, férfi kollégáik fizetésével megegyező fizetséget kapjanak!

Így azon sem csodálkozunk, hogy a modell nemcsak különböző szakmai megjelenésével növelte népszerűségét, hanem feminista körökben is nagy követő táborra tett szert.

Emrata ugyanis vállalja nőiességét, aminek gyakran az Instagram-ján ad hangot és, aminek kapcsán nem igazán érti, miért vált ki ellenszenvet néhány posztja.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A színésznő gyakran készít magáról lengén felöltözve fotókat, amivel szerinte semmi baj nincsen, hiszen ez az ő teste és ő büszke rá, hogy így néz ki.

Valljuk be, ki ne lenne az?!

Ha további információkra vagy kíváncsi a téma kapcsán, akkor nézd meg az alábbi videót:

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com
#Celebklub#rtl#RTL Klub#sztárok#hollywood#színésznő#bombázó#szexizés#instagram#modell#holtodiglan#emily ratajkowski

Címlapról ajánljuk