Celebklub

Indulhat a Mihalik Enikő les: itthon van a szupermodell!

rtl.hurtl.hu

2017. június 23. 13:53

Csodaszámba megy, ha a gyönyörű modell éppen Magyarországon van, hiszen a rengeteg munka mellett New Yorkban található a „székhelye”. Most azonban itthon pihen és látványosságokat nézeget.

Legutóbb mindenki azon pörgött, hogy a gyönyörű modell végre színt vallott, és a rengeteg utalgatás és titokzatos Insta-fotó után, a nyilvánosság előtt is bemutatta új szerelmét. A francia származású férfit Cannes-ban ismerte meg még tavaly, azóta pedig nagy a szerelem.

Enikő most viszont nem Amerikában, hanem itthon romantikázik, és nem is a párjával, hanem egyik legjobb barátnőjével!

A modell egy gyönyörű, vicces képet tett ki kettejükről, miközben a Halászbástyánál romantikáznak a Várban. Még azzal is poénkodott, hogy „megkérte a kezét”:


Persze, nem ez az egyetlen közös fotójuk, hiszen a Mátyás-templommal is fotózkodtak, igazán szép kompozíciót alkotva a csodás turistalátványossággal:
 


És ha már kis hazánkban pihenget a sikeres modell, nem mehetünk el amellett sem, hogy állítása szerint ez a jövőben egyre többet előfordul majd, hiszen tervei szerint itthon szeretné kamatoztatni a munkája során szerzett tapasztalatait. Egy hazai divatmárkával kollaborálva tervezőként is ki szeretné próbálni magát.

Ha ez nem lenne elég ok arra, hogy sokat lássuk őt Magyarországon, akkor menjünk vissza a legfontosabb tényezőhöz: teljes szívéből ragaszkodik a gyökereihez!

Ezt a Fókusz riporterének is elmesélte, aki őt hallgatva rájött: Mihalik Enikő még mindig az a békéscsabai lány, aki a karrierje kezdetén is volt!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#mihalik enikő#modell#szupermodell#magyarország

Címlapról ajánljuk