Celebklub

Dombóvári István kipattintotta magát! Nézd!

rtl.hurtl.hu

2017. június 21. 12:31

A humorista évek óta küzd a kilókkal és ennek meg is van az eredménye! Rengeteget ledobott már magáról. Most viszont egy igazán menő képet tett ki a rajongóinak.

Dombi nem retten vissza tőle, hogy saját magából is viccet csináljon – 135 kilósan ismerhette meg például a Showder Klub közönsége –, így a fellépései során megannyiszor előveszi az állandó küzdelmét a kilókkal. A közönség zabálja, nem is véletlen, hogy ezt a témát járja körbe az első saját könyvében is.

Sok év és még több erőfeszítés ment már el azzal, hogy a humorista sporttal és diétával is nemet intett a túlsúlynak. Nem véletlen, hogy eddig több mint 30 kilót sikerült ledobnia magáról. Ez persze nem egy könnyű út, hiszen a nagy fogyásokat hízás is követte, így ő is mindig beleszalad a jojó effektusba – ennek köszönhetően pedig a közönség már sokféle fizimiskával láthatta őt a képernyőn.

„Futottam egész életemben ez elől a kövér lét elől, de így 40 felé úgy döntöttem, hogy beadom a derekamat… és úgy döntöttem, hogy az én súlyproblémás kálváriámat ennek a szomorúbb és vidámabb pillanatait is szeretném megosztani.” – mesélte.

Persze, kár lenne tagadni: ő sem bűntelen!

Hiába sportol, hiába figyel oda az étrendjére, mindenre ő se tud nemet mondani. Ez jól visszakövethető például az Insta-oldalán is, ahol itt-ott befigyel pár guszta süti, sőt gigantikus pizza is.

Viszont mindenki nyugodjon meg: Dombi igazán kipattintotta magát (még ezekkel a bűnös élvezetekkel is). Honnan tudjuk? Az alábbi fotó tökéletes bizonyíték:


Egy poénra úgy látszik, még edzés közben is van idő!
 

Kíváncsi vagy Dombi Showder Klubos poénjaira is? Akkor látogass el a saját oldalára, ahol rengeteg Dombi videó vár rád!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#dombi#dombovári istván#humorista#Showder Klub#edzés#fotó#súly

Címlapról ajánljuk