Celebklub

A celebek tudják, hogy mi a boldogság titka!

rtl.hurtl.hu

2017. június 16. 11:30

Pumped Gabo, Aurelio, Sebestyén Ági és VV Soma meséltek a boldogság forrásáról. Valóban a pénz az elsődleges oka az örömünknek?

Szabó Zsófi számára egy nyugodt séta az erdőben, vagy egy kiadós beszélgetés a barátaival az, ami igazi és tartós örömöt tud okozni. Mindezt a Story Extrában mesélte el a műsorvezető, aki a nap kérdését konferálta fel. 

Mi a boldogság titka?

Sebestyén Ági szerint kell hozzá pénz, barátok és évente egy nyaralás. Pumped Gabo barátnője saját bevallása szerint akkor volt a legboldogabb, amikor versenyezhetett. Állítása szerint az volt élete legszebb időszaka.

Pumped Gabo úgy gondolja, hogy ha valaki jól érzi magát a bőrében, az már félsiker, mert így a külvilág is másképp tekint rá. A valóságshow-sztárt emellett az autók is fel tudják vidítani.

VV Soma a pozitív szemléletben látja boldogságát. A ValóVilág powered by Big Brother győztese szerint a rossz dolgokban is mindig van valami jó, és nem szabad, hogy a negatív dolgok hátráltassák az embert. Hiába a 36 milliós nyeremény, Soma akkor is remekül érezte magát, amikor ezer forint volt a zsebében.

És hogy mit gondol minderről Aurelio? Szerinte a pénz nem boldogít, de azért nyugtat. A VV 6 nyertese szerint egy a fontos, az egészség, a többit majd megveszi...

#Celebklub#rtl#RTL Klub#aurelio#vv soma#pumped gabo#sebestyén ági#boldogság#a nap kérdése#titok#élet#pénz#nyaralás#pozitív#öröm

Címlapról ajánljuk