Celebklub

Íme Istenes Bence élménybeszámolója a Survivor forgatásáról!

rtl.hurtl.hu

2017. június 14. 14:10

A Survivor műsorvezetője nemrég hazatért Ázsiából, és a Reggeliben mesélt kalandjairól, amik közt akadnak jó és rossz emlékek is...

"Jó is volt, meg rossz is..." - így kezdte élménybeszámolóját Istenes Bence, aki 50 napot töltött egy távoli szigeten a Survivor forgatási munkálatai miatt. A műsorvezető elárulta, hogy az elején nagyon nehéz volt hozzászoknia a helyzethez. Úgy élte meg az utazást, mintha börtönbe ment volna, mert még az sem volt biztos, hogy lesz internet. Bence szerencsére mindennap tudott beszélni szerelmével és családjával, így elviselhetőbb volt számára a hosszú távollét.

A műsor házigazdájának túl sok ideje nem volt a pihenésre, mert rengeteget dolgozott, de amikor délutánonként akadt egy kis szabadideje, egyből bedőlt az ágyba.

A Survivorről egyelőre nem sok mindent árulhatott el a lányok kedvence, de az biztos, hogy nagyon menő műsor van készülőben sok-sok fordulattal!

Azt gondolnánk, hogy egy ilyen egzotikus helyen biztosan csupa ínyencséget ettek a stábtagok, azonban Bence kénytelen volt kiábrándítani mindenkit, ugyanis 50 napon keresztül minden reggel tojásrántottát evett, az ebéd pedig csirke volt rizzsel.

A műsorvezető hazatérésekor szembesült vele, hogy mennyit nőtt a kisfia, aki a repülőtéren hosszú percekig ölelte az apukáját. Csobot Adél is már nagyon várta szerelmét, akit bundás kenyérrel fogadott.

A jövőbeli tervekről Istenes egyelőre csak annyit árult el, hogy hamarosan kiutaznak Németországba, a többi pedig a jövő zenéje.

Nézd meg a Reggeli beszélgetést Bencével!

Kép forrása: Instagram

#Celebklub#RTL Klub#rtl#istenes bence#Survivor#Reggeli#forgatás#élménybeszámoló#munka#műsorvezető

Címlapról ajánljuk