Celebklub

A világhírű énekesnő nagy bejelentést tett!

rtl.hurtl.hu

2017. június 13. 15:59

Taylor Swift pár évvel ezelőtt töröltette magát a zenei alkalmazásokról, ám most váratlanul visszatért. Hogy miért? Most kiderül!

Az énekesnő még 2014-ben döntött úgy, hogy letörölteti magát a különböző zenei platformokról, úgy érezte ugyanis, hogy nincs kellőképp megbecsülve. Most azonban váratlanul visszatöltette zenéit, így ismét elérhető mindenhol.

A meglepő visszatérésnek számos oka lehet. Az egyik, hogy Swift menedzsmentjének sikerült megegyeznie az egyik legnagyobb kereskedelmi zene-streamelő szolgáltatással. 

A másik, hogy ezáltal szeretné felvezetni következő albumát, mely várhatóan ősszel kerül a nagyérdemű elé.

A harmadik és egyben legnagyobb port kavaró indok, hogy épp egy nappal azelőtt tette meg a nagy lépést Swift, hogy Katy Perry új albuma megjelent. A két énekesnő között ugyanis köztudottan „háború” dúl. A viták még 2012-ben kezdődtek, mikor állítólag Perry megpróbálta átcsábítani Swift táncosait. Erre Taylor persze nagyon berágott, és a harag azóta is tart. Több hírportál szerint is ez egy visszavágás az énekesnő részéről, hogy így is bekavarjon Perry-nek.

Hogy mi az igazság, döntsétek el ti!

Katy Perry-nek mással is meggyűlt a baja. Legutóbb a paparazzók helikopterrel keringtek a háza fölött, ugyanis mióta szingli, folyamatosan összeboronálja valakivel a bulvársajtó! Hogy ki a legújabb „áldozat”?

A részletekért kattints a videóra!

Forrás: Variety
Képek: Tumbl
#Celebklub#RTL Klub#rtl#taylor swift#katy perry#botrány#bejelentés#háború#cicaharc#zene#meglepetés#story extra

Címlapról ajánljuk