Celebklub

Ariana Grande visszatért Manchesterbe, és nem egyedül!

rtl.hurtl.hu

2017. június 6. 13:58

Az énekesnő koncertjén történt terrortámadás a zenei világot is megrázta. Pont ezért, két héttel a tragédia után világsztárokkal egyetemben tért vissza Ariana az angliai városba.

Május 22-én a gyönyörű Ariana Grande mit sem sejtve kezdte meg koncertjét az angliai Manchester Arénában. Mikor felcsendült az utolsó dal, valami olyan történt, ami örökre megváltoztatott mindnet. Egy öngyilkos merénylő vetett véget életének, melynek következtében 22 meghaltak és több százan megsérültek. Az áldozatok között rengeteg gyerek és fiatal tinédzser volt.

Az énekesnő sokkos állapotban tért haza családjához, és akkor még úgy gondolta, nem bírja így tovább folytatni pályafutását és visszavonul. Közösségi oldalán fejezte ki részvétét az áldozatok iránt, azonban nemcsak ő, hanem több sztár is az énekesnő mellé állt. 

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana végül visszatért Manchesterbe, hogy egy adománygyűjtő koncertet tartson a május 22-i terrortámadás áldozatainak emlékére. A hatalmas és csodálatos eseményen olyan előadók léptek fel, mint Justin Bieber, Miley Cyrus, Niall Horan, a Coldplay, a Take That, Pharrell Williams, Katy Perry, Usher, a Black Eyed Peas, és Robbie Williams. A One Love Manchester jótékonysági koncerten több száz millió forint gyűlt össze, melyet az áldozatoknak és családjaiknak adományoznak. 

Nézd meg, mennyire várták a rajongók az emlékkoncertet!

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#terrortámadás#zene#koncert#félelem#jótékonyság#összefogás#sztárok#ariana grande#manchester#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk