Celebklub

Hoppá! Visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!

rtl.hurtl.hu

2017. június 1. 11:01

Új irányokat és számos újítást ígér az ország legnépszerűbb kereskedelmi csatornája. A 20. születésnapját ünneplő RTL Magyarország nem csak megújult Film+2 csatornájával (RTL Gold), és a hamarosan induló Anikó #show-val készül a tévénézőknek...

Az RTL Magyarország vezérigazgatója nagy bejelentést tett a 24.hu-nak:

„Ami viszont biztos, hogy önöknek jelenthetem be elsőként, visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality is. Ezen kívül is lesz hamarosan olyan jelentős bejelentésünk, ami az RTLII műsorkínálatát illeti, ahogy azt már jeleztem.”

Elevenítsd fel a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

A napokban az is kiderült, hogy az RTL Magyarország RTL Gold néven új csatornát indít a megszűnő Film+2 csatorna helyén. Vidus Gabriella nyilatkozatában arra is kitért, hogy mi volt a döntés oka:

Jelenleg négy stratégiával, vízióval rendelkező kábelcsatornánk van, a Film+, a Cool, az RTLII és az RTL+, és három egyéb, a Film+2, a Sorozat+ és a Muzsika TV. 2015-ben elhatároztuk, hogy az RTLII-t kihozzuk a „ValóVilág csatorna” imidzsből, főműsoridőbe kerültek kifejezetten RTLII-es márkának számító műsorok, mint a Hagyjál főzni!; ez jól működik, folytatjuk és idén még itt jelentkezünk egy nagy bejelentéssel.  A kicsit idősebbeknek szóló RTL+ új arculatot kapott, és tartalmilag is megújult, azóta megfelelően, 1 százalék felett teljesít, ezért továbbvisszük ezt a vonalat. Most a Film+2 van soron, ami 0,5 százalék körüli csatornaátlagot produkált eddig ebben az évben 18-49-ben. Mivel erősödött a verseny az amerikai és európai tartalmakért, emelkedett a vásárolt tartalmakból élő csatornák költsége, ezért úgy döntöttük, júliustól új, talk- és gameshow csatornát nyitunk a Film2+ helyett, méghozzá RTL Gold néven. 

Az összes talk show formátumunk az RTL Goldon lesz látható, köztük a Mónika Show és a Balázs Show klasszikus epizódjai, valamint a régi nagy gameshow-k, például a Legyen Ön Is Milliomos!. Napi egy új tartalommal is jelentkezik majd a csatorna, Anikó #show néven, Nádai Anikó műsorvezetésével, rögtön a júliusi indulástól. Az új csatorna fő célcsoportja a 30+ korosztályba tartozó nők lesznek. Kifejezetten olyan tartalmakkal fogjuk célozni őket, ami másnak nincs. Ezáltal nem egy olyan csatorna lesz, ahol ugyanazt a sorozatot sokadjára tudod megnézni. Annyira rotálódnak ugyanis a vásárolt tartalmak az egyes csatornák között, hogy lassan már azt sem tudni, hogy például a CSI-t hol nézheted. Ezért is megyünk mi más irányba. 

 

Forrás: 24.hu
#Celebklub#rtl#RTL Klub#vidus gabriella#Celeb vagyok, ments ki innen!#műsor#RTL Gold#csatorna

Címlapról ajánljuk