Celebklub

Palvin Barbi tündökölt a Cannes-i Filmfesztivál vörösszőnyegén!

rtl.hurtl.hu

2017. május 24. 10:30

A világhírű szupermodell két napja érkezett meg Cannes-ba, kedden pedig a vörösszőnyegen is debütált egy csodaszép fekete ruhában, csillogó ékszerekkel és tündöklő mosollyal az arcán, ami minden kiegészítője közül a legszebb volt!

Palvin Barbara már egy jó ideje a L'Oréal arca, így nem is csoda, hogy a 70. Cannes-i Filmfesztiválra is ők készítették el a modell egyszerű, mégis nagyszerű hullámos tincseit.


A magyar modellány ragyogó tekintetét csak még inkább kihangsúlyozta természetes sminkje, amit Charlotte Willer készített. A sminkes többek között olyan ismert szépségekkel dolgozott már együtt, mint Doutzen KroesAndie Macdowell, Kate Moss, Julianne MooreAishwarya Rai, Eva Longoria és Helen Mirren. Barbi ezúttal egy vékony réteg alapozót, rózsaszínes pirosítót, nude szemhéjpúdert, vékony tusvonalat, egy kis szempillaspirált és rózsaszínes árnyalatú rúzst kapott.


Barbara egy földig érő fekete Armani ruhát öltött magára, amit ezüst kövek díszítettek. A pánt nélküli, mélyen dekoltált estélyihez pedig ezüst ékszereket viselt, amiket Caroline Gaspard tervezett. 


Az alábbi fotó a megérkezés előtti utolsó pillanatokat örökíti meg. Vajon kitalálod, hogy mire gondolt ekkor Palvin Barbi? Kizárt dolognak tartjuk! Görgess lejjebb, és kiderül az igazság!

Hát persze, hogy egy ínycsiklandó pizzaszeletre!

Ha kíváncsi vagy, hogyan debütált a Jupiter holdja című magyar filmalkotás Cannes-ban, nézd meg mi mindent mesélt Jéger Zsombor, a dráma főszereplőjét alakító színész a Reggeliben!

Forrás: Instagram

#Celebklub#palvin barbi#palvin barbara#stílus#cannes#filmfesztivál#divat#ékszer#trend

Címlapról ajánljuk