Celebklub

A Válótársak 3. évadának stáblistáját hétpecsétes titokként őrzik!

rtl.hurtl.hu

2017. május 22. 13:10

Két évvel ezelőtt kezdődött el a Válótársak első évadának forgatása. A sorozat egyik főszereplője, Gubás Gabi és a Válótársak rendezője, Kovács Dániel Richárd a Reggeliben meséltek a folytatásról, ugyanis május közepe óta forog a népszerű sorozat harmadik évada!

Május 17-e óta forgatják a Válótársak harmadik évadát. Bár Gubás Gabi az első napokban még nem forgatott a stábbal, elárulta, hogy nagyon várták a folytatást, és azt, hogy újra együtt dolgozzon a csapat.

 

 

A műsor producere, Kovács Dániel nem árult el nagy titkot a harmadik évaddal kapcsolatban, de azt ígéri, hogy ez az évad még a másodiknál is pörgősebb lesz, tele izgalmas cselekményekkel.

"Talán annyit el lehet mondani, hogy egyre izgalmasabb a sztori. Általában az szokott lenni, hogy van egy formátum, és az első évad, ami beindítja a történetet az egy ilyen nagyon újszerű dolog, és ahogy múlik az idő, és jön a következő évad, egyre uncsibb lesz...A Váltórásak esetében szerintem a második évad is izgalmasabb volt az elsőnél, de a harmadik még jobb lesz..."- mondta Dani.

"Az alapszereplők megmaradnak, de jönnek újak, és olyan színészek fognak csatlakozni a sorozathoz, akikre nem is gondolnánk. Amit el lehet árulni még, hogy bejön a történetbe egy krimi szál, ami eddig nem volt a Válótársakban, és ez egy teljesen új színt, új izgalmat ad az egész sztorinak..."- folytatta a sorozat rendezője.

 A Válótársak 2015 novemberében indult és hatalmas siker lett, így nem csoda, hogy a sorozat több szakmai díjat is bezsebelt. Van, aki a színészek miatt kedveli a sorozatot, van, aki a sztorit érzi magáénak, de Kovács Dani szerint többek között a 'dramedy' műfaj a siker titka.

"...Attól sikeres és azért szeretik az emberek a Válótársakat, mert olyan, mint az élet. Mert párkapcsolati válságokról szól, és ki ne élt volna meg válságot...Ráadásul a műfaj nagyon el van találva, szerintem a dramedy áll a legközelebb a valósághoz..."

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Válótársak#sorozat#forgatás#harmadik évad#kovács dániel richárd#gubás gabi#dramedy

Címlapról ajánljuk