Celebklub

Nézz végig te is a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén!

rtl.hurtl.hu

2017. május 18. 13:30

Alig, hogy elkezdődött a jeles esemény máris fantasztikus ruhakölteményeket láthattunk nagyszerű színészeken. Bele sem merünk gondolni, mi lesz még itt később! Nektek melyik a kedvencetek?

Nálunk a tavalyi győztes egyértelműen Blake Lively volt, aki nemcsak fantasztikus stílusérzéke, hanem Woody Allen filmje miatt is a reflektorfénybe került!

Az idei kedvencünk pedig egyelőre Elle Fanning, aki egy festői szépségű báli ruhában jelent meg a megnyitó ünnepségen, és aminek fehér színe még jobban kiemelte a porcelánbőrű színésznő szépségét!

Bella Hadid egészen visszafogottan jelent meg a vörös szőnyegen a klasszikus szabást választva, a haját pedig lágyhullámok ékesítették. A dekoltált ruha pedig még inkább kiemelte azt a csodás nyakéket, amit a modell viselt.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ha pedig nyakéknél és, dekoltázsnál tartunk meg kell említenünk a modell-színésznő,Emily Ratajkowski-t is, aki azzal borzolta a kedélyeket, hogy az Instagram-jára posztolt egy képet, amin csupán szintén egy drágakövekkel díszített nyakláncot visel, melleit pedig a kezeivel takarva el. Mindehhez pedig annyit fűzött hozzá, hogy készen áll, hogy elinduljon a filmfesztiválra!

De nemcsak a fiatal tehetségek, hanem a már ikonikusnak számító színésznők is kitettek magukért a 70. Cannes-i Filmfesztiválon!

 

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Susan Sarandon például a régi Hollywood-ot idéző estélyiben jelent meg, aminek anyaga, valamint a hozzá viselt napszemüveg mégis nagyon trendivé és rockossá tette a legendát.

Uma Thurman egy visszafogottabb púderrózsaszín ruhát viselt, haját pedig szög egyenesre vasaltatta. Szerintünk ez a visszafogott elegancia nagyon jól áll Quentin Tarantino múzsájának!

MígJessica Chastain ruháját, éppen a fantasztikus hímzések teszik különlegessé, a fekete szín pedig tökéletes kontrasztban áll a színésznő hófehér bőrével és vörös hajával. De persze Monica Bellucciejtettvállú, sötétkék ruháját is örökre megjegyezzük, ahogyan Lily Rose Depp görögös estélyije és frizurája is tökéletes, szinte már mesébe illő választás!

Ne feledd, a fesztivál nemcsak a csillogó ruhákról és a sztárokról, hanem a filmes alkotásokról is szól, amik közül idén ismét drukkolhatunk a magyaroknak!

Nézd meg te is a magyar esélyest, Mundruczó Kornél új filmjének előzetesét, itt!

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#style#vörös szőnyeg#divat#sztárok#cannes-i filmfesztivál#susan sarandon#emily ratajkowski#elle fanning#blake lively#jessica chastain#bella hadid#monica bellucci

Címlapról ajánljuk