Celebklub

Cannes-i vörös szőnyegen a Válótársak sztárja

rtl.hurtl.hu

2017. május 18. 14:44

Kiemelkedő magyar részvétellel kezdődött tegnap este a 70. Cannes-i Filmfesztivál. A rendezvényen kedvenc sorozatunk színésznője is díjért indul!

A fesztivál versenyprogramjában ugyanis szerepel Mundruczó Kornél filmje, ami Felesleges ember munkacímmel készült, de végül a Jupiter holdja címet kapta, s melynek egyik főszereplője a gyönyörű Balsai Móni.

A Válótársak színésznője közösségi oldalán megosztotta érzéseit a jelöléssel kapcsolatban:

„Köszönöm, jó érzés egy mezőnyben "versenyezni" Nicole Kidmannal vagy Tilda Swintonnal, de még izgalmasabb kérdés: Ki nyeri a 70. Cannes-i Filmfesztivál fődíját, az Arany Pálmát? Mundruczó Kornél?! Esetleg Sofia Coppola? Vagy Jorgosz Lantimosz? Hamarosan kiderül!”


Ráadásul összesen három magyar alkotás és egy magyar részvételű koprodukció is részt vesz a hivatalos válogatásában, így Magyarország vezeti a listát a meghívott filmek számát illetően a közép-európai országok közül!

És van még egy jó hírünk! A Válótársak rajongói is örülhetnek, hiszen Lengyel Tamás a minap kirakott egy képet közösségi oldalán mely igazolta: forog a 3. évad!

A sorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a tavaszi Story Gálán elnyerte a legjobb sorozatnak járó Story Ötcsillag-díjat. 

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#RTL Klub#rtl#balsai móni#Válótársak#cannes#cannes-i filmfesztivál#vörös szőnyeg#új évad#sorozat#Fókusz#story gála

Címlapról ajánljuk