Celebklub

Már duóban is jelentkezhetsz az X-Faktorba!

rtl.hurtl.hu

2017. május 15. 15:25

Ha úgy érzitek, hogy ketten minden egyszerűbb, ne habozzatok! A 2017-es X-Faktorba nemcsak szóló énekesek és zenekarok, de duók jelentkezését is várjuk!

Az X-Faktor mentora, ByeAlex arra buzdítja azokat az énekeseket, akik egyedül nem elég magabiztosak, hogy szerezzenek maguknak egy társat, és robbanjanak be duóként az X-Faktor színpadára!

"Amikor először álltam a színpadon, akkor emklékszem, hogy nagyon izgultam, és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy társam, aki magabiztosabbá tesz a produkciómban. Mint például a Gáspár Laci..."

 

Tehát ha páratlan párosnak tartjátok magatokat, nem kell mást tennetek, mint IDE kattintva elküldeni a jelentkezéseteket, hiszen lehet, hogy TI lesztek az idei év legjobbjai!

 

Ha eddig nem küldted el a jelentkezésedet, akkor sem kell aggódnod, hiszen van még egy esélyed!

Gyere el május 20-án 9 órára az RTL Klub székházához (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.), és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! A meghallgatásra késő délutánig ideérhetsz, mi itt leszünk!

További információ:
e-mail: xfaktor@rtlklub.hu
telefonszám: 06-30-364-3500

A meghallgatáson előzetes regisztráció nélkül részt vehetsz, és a hangod mellett csak a zenei alapod vagy hangszeredet kell magaddal hoznod! Ha zenekaroddal jönnél, akkor a dobot ne hozzátok, azt biztosítunk számotokra!

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#nyílt nap#május 20#duó#jelentkezés#tehetségkutató#show

Címlapról ajánljuk