Celebklub

Aurelio: "Hihetetlen, de most is könnyezem..."

rtl.hurtl.hu

2017. május 11. 16:46

A sokszor pityergő Aurelio Caversaccio Facebook-oldalán vallott arról, miért fontos neki május 11-e, és mi történt pontosan három évvel ezelőtt.

"Május 11. Ez a dátum a második születésnapom 3 éve volt hogy megváltozott az Életem hogy teljesült egy álmom hogy egy ország leadta rám a voksát. Úgy gondolom hogy ide bekerülni van olyan nehéz mint fent maradni. Mai napig hálás vagyok Istennek a Pápának es Anyámnak a Barátaimnak mind hozza tettek a személyiségemhez.B üszke vagyok hogy ki tudtam törni a hétköznapi füves szájhősből. Visszagondolva viszont ma is azt mondom hogy nem az ölembe hullott én tényleg a fél karomat adtam... ezért a Játékért ezért az Embertelen játékért harcoltam sírtam szenvedtem és kitartottam a végsőkig mai napig Életem legnagyobb kalandja és Sikere is egyben. Eszméletlen hálás vagyok mai napig minden egyes selfiert minden egyes mosolyer amit az emberek arcára rajzolok es Koszonom nektek mert ti szavasztatok rám és mai napig velem vagytok. Köszönöm Magyarország KÖSZÖNÖM!!! bármennyire hihetetlen de most is könnyezem.Szép napot nektek!!!"

 

A szájhős egy ValóVilágos fotómontázst is mellékelt a poszthoz, ugyanis a VV6 szó szerint a feje tetejére állította Aurelio életét. 
 

 

 

Emlékezzünk vissza együtt a helikopter császár életének legszebb napjára, amikor megnyerte a VV6-ot, és egy csapásra megváltozott az élete. 

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#aurelio#aurelio caversaccio#emlék#élet#születésnap

Címlapról ajánljuk