Celebklub

Könnyfakasztó Channing Tatum levele a lányához!

rtl.hurtl.hu

2017. május 9. 13:51

A színész a tökéletes felsőtestén és a tökéletes házasságán kívül, most már a tökéletes apuka címmel is büszkélkedhet! Tatum ugyanis megfogalmazta, mit szeretne megadni kislányának, Everly-nek, valamint, hogy milyen jövőt szán neki! Érdekelnek a részletek? Kattints!

A Magic Mike-filmek sztárja, egy külföldi újságnak vallott arról, hogy legújabb Las Vegas-i show-jának megalkotásában sokszor képzelte el a most három éves lányát tinédzserként, majd pedig érett, felnőtt nőként.

„Nem akarom, hogy a szerelmi és párkapcsolati kérdéseit, a külvilág mintái alapján akarja elrendezni.” – vallotta be Tatum.

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

„Megpróbáltam elképzelni, hogy milyen dolgokat olvashat, vagy láthat majd a világban ezekkel a dolgokkal kapcsolatban és nagyon furcsa dologra döbbentem rá. Nem akarom, hogy külső benyomások alapján, egy bizonyos példát kövessen. Azt szeretném, ha félelem nélkül vállalhatná fel önmagát és ne érezze azt, hogy valaki olyannak kell lennie, min amilyennek a férfiak akarnák.”

Emellett a színész elárulta azt is, hogy még mikor a feleségébe, Jenna Dewan-Tatum-ba beleszeretett, még akkor is bizonytalannak látta a jövőjét és nem tudta, mihez kezdjen magával. Ám amikor a gyönyörű táncosnő kijelentette, hogy Tatum-mal akarja leélni az életét, rádöbbent, hogy ő is ezt akarja és, hogy megtalálta a másik felét.

„Az ő eredetiségének és talpraesettségének köszönhető, hogy én is a sarkamra álltam, és rájöttem, hogy mindvégig ezt akartam és erre vágytam. Ez az, amit a lányomnak is szeretnék, hogy ne legyenek elvárásai a szerelemmel és a párkapcsolatokkal szemben, hogy ne előre meghatározott normák befolyásolják a döntéseit és, hogy megkérdezze magától, hogy mit akar és legyen elég ereje aszerint is cselekedni.”

Channing Tatumpedig itt még mindig nem állt meg, ezek után ugyanis ki tért arra is, hogy szerinte a férfiak is azt szeretnék, ha a nők felismernék, hogy egyedül is tökéletesen elegendők!

„Amikor majd több nő kezdi el igazán érezni ennek az önbecsülésnek az erejét, a világ fantazstikus hely lesz!”

Forrás: etonline.com
Képek: Instagram.com

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sztárok#hírességek#hollywood#megható#napi cuki#channing tatum#jenna dewan-tatum#kislány

Címlapról ajánljuk