Celebklub

A magyar szupermodell hazaköltözik?

rtl.hurtl.hu

2017. május 7. 13:30

Mihalik Enikő a harmincadik születésnapja előtt volt a vasárnapi Portré vendége, ahol Barabás Évinek beszélt a karrierjéről és jövőbeni terveiről! Miről is van szó pontosan? Eláruljuk!

A világsztár több éve már, hogy New Yorkban él, keveset volt itthon, most azonban ez megváltozik!

Divattervezőként is szeretné kipróbálni magát és egy magyarországi ruhatervező cégnél fogja kamatoztatni a modell évei alatt megszerzett tapasztalatát. Ezért egyre többet lesz itthon, de amerikai kedvese, és a munkája miatt, ingázni is fog.

A karrierje csúcsát már elérte, most azt mondja, már csak szinten tart. A legnagyobb világsztárok között mozog nap, mint nap, olykor a Cannes-i filmfesztiválra hívják vendégül, ám a hétköznapjaiban szeret megmaradni ismeretlennek, és pizsamában leszaladni a sarki kávézóba a kávéjáért.

A portréban gyermekkoráról is mesél, arról, hogy nem volt éppen a fiúk kedvence és, hogy zárkózottabb volt, mint sok más tini, azt éppen annak köszönheti, ami mégis a csillagokig emelte. A magas, vékony lányt egy bevásárló központban fedezték fel, ami számára teljesen érthetetlen volt akkoriban, hiszen az önbizalma pont a csúfolódások miatt nem volt túl nagy, de mégis belevágott!

A családja nagyon féltette a modell szakmától, de szabadságot, és bizalmat kapott tőlük útravalóul, gyermekkori barátaival még most is szívesen üldögél Békéscsabán, a kedvenc szórakozóhelyeik egyikén.

A Portré-ból azt is megtudhatjuk, hogy Enikőnek bizony, még mindig vannak be nem teljesült álmai!

Hogy mik lehetnek ezek?

Ma este 00:40-kor kiderül a Portré című műsorból!

 

Forrás: Portré
Képek: Instagram.com
#Celebklub#rtl#RTL Klub#szupermodell#világsztár#magyarország#mihalik enikő#Karrier

Címlapról ajánljuk