Celebklub

Sminktippek hírességeinktől: mutatjuk mi lesz idén tavasszal a trend!

rtl.hurtl.hu

2017. május 5. 14:59

Mi lesz az idei tavasz legkedveltebb árnyalata? Hogyan viselj rikító színeket? Erre is választ kaphatsz, ráadásul kedvenc celebjeink segítségével!

Idén akár csak ruhafronton, a sminktrendek terén is egy kettőség figyelhető meg. A pasztellszínek és a rikító fényes árnyalatok váltakozása és egyvelege lesz trendi.

A hangsúly továbbra is az ajkakon. Ám a tavalyi divathoz képest a szemre még kevesebb sminket javasolnak a szakértők. Elég egy kis púder és szempillaspirál kedvenc rúzsod mellé! Tücsi gyönyörű bőréhez például remekül passzol az élénk pink!

 


A másik legmenőbb árnyalat Kovács Dóri egyik kedvence, a burgundi lesz! 

 


Az erős kontúrok is virágkorukat élik. Elő a fekete szemceruzát és a vörös rúzst! Szabó Zsófi bár ritkán visel erős sminket, ez a variáció remekül áll neki.

 


A nude árnyalatok idén is tarolnak, ám nem a matt, hanem a ragyogó, fényes változatok. A halvány tónusokat nyugodtan párosíthatjuk egy érzéki kissé elmosott tusvonallal, és már vissza is köszönnek a 70-es évek. Tóth Gabi is sokkal inkább a természetesség híve.

 


Ám a harsány színek kedvelőinek se menjen el a kedve. A vibráló, üde színek - mint például a korall, pink, türkiz és kék - szintén az idei trend részei. Sőt, az sem gond, ha két ellentétes szín jelenik meg a szemhéjunkon. Ezt pedig már csak fokozni lehet az idén szuper menőnek számító színes szempillaspirálokkal. Nyári Dia vadító tekintetéről ti se tudjátok levenni a szemetek igaz?

 


Sminktippek ide vagy oda, néha bizony mindenki követ el hibákat. Még a hírességek is. Lássuk melyek voltak az elmúlt időszak legnagyobb sminkbaklövései! Sőt, most azt is megtudhatjátok, hogyan kerüljétek el a hasonló problémákat.

A részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#tóth gabi#nyári dia#tücsi#szabó zsófi#kovács dóri#dj dora#smink#divat#trend#tippek#style#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk