Celebklub

Íme, a tavasz legmenőbb színei! Hozzád melyik passzol?

rtl.hurtl.hu

2017. május 4. 14:39

Idén tavasszal a színeké a főszerep. Kedvenc hírességeink megmutatják, mit viselj, ha kicsit melegebbre fordul az idő.

2017 nem az extrém ruhadarabok időszaka lesz. Sokkal inkább a kissé visszafogott, elegáns vonalak a jellemzőek. Szinekben a púder, mintákban pedig a nagyobb és karakteresebb alakzatok számítanak majd trendinek.

Ismét virágkorát éli a sárga, melyet Kovács Dóri is imád, hiszen nyugtató hatása és hangulata a természet közeliségét hangsúlyozza.

A kék árnyalatai is hangsúlyt kapnak. Horváth Éva ráadásul egy horgolt darabot választott, mely szintén hatalmas sláger lesz idén. Ne felejtsetek szólni a nagymamáknak!

 


De a legjobbat hagytuk a végére: visszatér ugyanis a lányok álomszíne, a rózsaszín. Legyen az púder, pasztell vagy baba nem lehet nem imádni. Tücsi és Nádai Anikó sem tudott ellenállni. 

 


2017 másik őrülete a csíkos minta lesz, melyben nincs megkötés. A hajszálvékonytól egészen a vastagig bátran válogathatunk. 

 


Anikóért egyébként sokan aggódtak szakítása után, de most úgy néz ki, újra rátalált a szerelem. A gyönyörű műsorvezetőt a veszprémi állatkertben látták nemrég andalogni egy férfival, később pedig Anikó is posztolt Instagramjára egy fotót, amin egy fiatalembernek fogja a kezét.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#nádai anikó#horváth éva#tücsi#kovács dóra#divat#style#színek#tippek#trend#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk